Widok

Bardzo mi przykro...

Jest mi bardzo przykro, ponieważ BYŁAM klientem Komfort Taxi przez wiele lat, aż do 08.03.2011 kiedy po raz drugi przez ostatnie 3 tygodnie trafiłam na taksówkarza, który jeździ starym volvo, mężczyzna- wysoki, chudy w okularach i niestety bardzo arogancki.
Narzeka, klnie i zachowuje się sprzecznie z zasadami dobrego wychowania.
Przez taką osobę jak on zamiast iść na spotkanie z uśmiechem na twarzy weszłam na nie z gradową miną- musiałam swój czas poświęcić na to aby opowiedzieć znajomym na jakiego kretyna trafiłam w taxi.
Uważam, że w dzisiejszych czasach firma nie może pozwalać sobie na takie traktowanie klienta. Bardzo szybko znalazłam sobie korporację, która wozi mnie za te same pieniążki i jak na razie jestem zadowolona.
Pozdrowienia dla miłych dyspozytorek i dyspozytorów, dziękuje ;)
Moja ocena
Komfort Taxi kategoria: Taxi
obsługa: 2

jakość usług: 2

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 4

4.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powinna pani zastrzec aby ten kierowca wiecej po panią nie przyjezdzał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pozostałym kierowcom też jest przykro, w takiej sytuacji prosimy zadzwonic na bazę Komfort Taxi i zgłosic blokadę na tego kierowcę przy Pani numerze telefonu i nie będzie Pani już musiała się denerwowac.Pozdrawiam kierowca Komfort Taxi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zastrzeganie nic nie da, bo tam juz tak jest od wielu lat, dzwoniac na baze nic nie wskuram ,bo szef firmy ignoruje skargi, nieraz dzwoniłam i byl pod wpływem alkoholu, wiec co to za firma i co za za zasady!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani.Proszę chociaż raz spróbowac i zgłosic że nie życzy Pani sobie żeby dany kierowca przyjeżdżał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry