Widok
Bardzo niemiła obsługa!
Dziś byłem z narzeczoną wydrukować zdjęcie. Zdjęcia na wszelki wypadek miałem na dwóch pendrive'ach. Jeden z nich w/g pani obsługującej (taka kobieta o dość przysadzistej budowie) nie działał (dziwne, w innym zakładzie czy u mnie w domu działał bez problemów), drugi w/g niej miał wirusy (jestem informatykiem i były to specjalistyczne programy ingerujące w system, dlatego antywirus ostrzegał), jednak mimo moich zapewnień i porad pani była bardzo niefachowa (na komputerach się nie zna, od razu widać), a na koniec niegrzecznie skwitowała moje prośby i porady stwierdzając, że "nie będzie ryzykować dla moich sześciu złotych awarii komputera" (bzdura totalna!). Przez cały czas miałem wrażenie jakbym był intruzem, wręcz jakimś zagrożeniem w tym sklepie, bo przez 20 minut zamiast drukować zdjęcia musiałem patrzeć na skanowanie mojego pendrive'a i znosić wytykanie palcem że mam 3 "wirusy". Naprawdę, nie polecam, pani która mnie obsługiwała traktuje ludzi z góry. Rozumiem zaistniałą sytuację,że są procedury bezpieczeństwa, dlatego przyjąłbym odmowę bez urazy, ale nie w taki sposób. Już w ksero na wydziale ETI obsługa jest bardziej uprzejma dla klienta, który płaci 30 groszy. Pozdrawiam
gosciu - czyzbys byl frustratem? jesli nie, to grtuluje, ze masz w zyciu tylko takie problemy:P
jest tyle miejsc w miescie albo w sieci, gdzie wydrukuja ci foty....po co wylewac zale?
Ilosc szczegolow wskazuje, ze masz jakies wewnetrzne cisnienie..... wiec wnioskuje, ze z narzeczona seksy beda dopiero po slubie:)
buahaha
jest tyle miejsc w miescie albo w sieci, gdzie wydrukuja ci foty....po co wylewac zale?
Ilosc szczegolow wskazuje, ze masz jakies wewnetrzne cisnienie..... wiec wnioskuje, ze z narzeczona seksy beda dopiero po slubie:)
buahaha