Widok
Bardzo nieuprzejma rejestratorka – zniechęca do korzystania z usług kliniki
Niegrzeczne potraktowanie mnie przez panią z recepcji skutecznie mnie do kliniki zniechęciło. W głowie mi się nie mieści, że można tak nieuprzejmym tonem zwracać się do klienta i pozwalać sobie na złośliwe komentarze.
Patrząc na to, że problem nieprofesjonalnej obsługi został kilkakrotnie wspomniany we wcześniejszych komentarzach, może warto by było coś z tym zrobić. Szkoda mieć taką wizytówkę.
Samą jakość usług lekarza oceniam dobrze, ale niestety poszukam innego miejsca, gdzie pod każdym względem będę czuła się komfortowo.
Patrząc na to, że problem nieprofesjonalnej obsługi został kilkakrotnie wspomniany we wcześniejszych komentarzach, może warto by było coś z tym zrobić. Szkoda mieć taką wizytówkę.
Samą jakość usług lekarza oceniam dobrze, ale niestety poszukam innego miejsca, gdzie pod każdym względem będę czuła się komfortowo.
Moja ocena
Centrum Medyczne Dobosz
kategoria: Dermatolodzy
obsługa: 1
jakość usług: 5
wyposażenie: 5
czas oczekiwania: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
3.5
* maksymalna ocena 6
Dokladnie mam takie same odczucia, pani rejestratorka juz przez telefon zdazyla mnie zniechecic, kiedy dzwonilam z pytaniem to w tym samym czasie pani mowila cos do kogos innego w ogole mnie nie sluchajac i powtorzyla to kilkukrotnie, dodatkowo mialam wrazenie, ze jest zla, ze w ogole ktos dzwoni, nie potrafila odpowiedziec na proste pytanie dotyczace terminu. Bardzo mocno sie zdziwilam, ze w tak renomowanym miejscu pracuje ktos tak nieprofesjonalny. Tym gorzej, ze minute pozniej zadzwonilam do podobnej kliniki w Gdyni i zostalam potraktowana tak, jak oczekiwalam z pelnym szacunkiem prez bardzo mila pania w rejestracji i tam tez skorzystalam ostatecznie z zabiegu, a wszystko "tylko" dzieki Pani z recepcji :)