Nie zwykłem w ogóle pisać opinii pochwalnych, bo nie uważam dobrze wykonanej usługi za coś nadzwyczajnego. Myślę jednak że warto odnotować, że istnieje komis, którego nie należy się bać czy omijać. Sam komisów raczej się wystrzegam, z przyczyn jakie każdy myślący klient doskonale zna. Auto, które nabyłem od PCSU jest autem sportowym, a więc z grupy podwyższonego ryzyka. Zacznijmy od rzetelnej informacji, jakiej na temat auta udzielił mi właściciel - nie było czarowania i bajek, tylko fakty. Każdy z nich mogłem sam zweryfikować i potwierdzić. Zgadzało się wszystko, co przekazał sprzedajacy, potwierdziło każde słowo. To jest ewenement. Sprzedający zgodził się na przegląd w dowolnym wybranym przeze mnie miejscu i w ogóle się w niego nie wtrącał, miałem tyle czasu ile chciałem, i na przegląd i na jazdę próbną, zresztą dwukrotną. Auto jeździ już jakiś czas w moich rękach, nie ujawniło żadnych ukrytych wad i poza rzeczami eksploatacyjnymi i efektami wynikającymi z charakterystyki produktu, nie mam się do czego przyczepić. Sprawia mi dużo radości i było warte każdej wydanej złotówki. Warto więc PCSU polecić i podziękować za współpracę, która spełniła moje oczekiwania. Dziękuję!