Widok

Bardzo się tu pogorszyło !

Byłem tu z rodziną na obiedzie kilka miesięcy temu - rewelacja! Dobre jedzenie , przyjazny właściciel !
NIESTETY CO DOBRE SIE SKOŃCZYŁO ! w piatek 25.07.2014 wpadłem tu na łososia. Pierwsze wrażenie nieciekawe : duchota i brak klimatyzacji. Kelnerka poinformowała że własnie , cytuje : " wyciekła im klima"... Ale sadzac z innych opinii ,to wycieka im na stałe. Duży minus.
No dobrze ale pamietając o poprzedniej wizycie zostaje w lokalu , siadam przy wejsciu , to jedyne chłodne miejsce. Oczekujac na kelnerke korzystam z toalety , i tu drugi zgrzyt- brak papieru toaletowego i zwyczajnie brud .
No dobra,zamawiam łososia na szpinaku za 35,-zl i barszcz z koldunami za 10,-zl. Po dłuższym oczekiwaniu ( no ale wiem że na dobre jedzenie trzeba troche poczekać ) dostaje ...łososia za 35,-zl na szpinaku bez żadnych dodatków. Mocne rozczarowanie : porcyjka nieduza i do tego z jakiejs gorszej części ryby tzn jakby końcówka ogona i do tego ta cienka część z ośćmi. Ewidentnie próba oszukania klienta tanim kosztem ! "Na dobicie" barszcz niejadalny zapaskudzony nadmiarem pieprzu. Jedynie kolduny byly smaczne (6 sztuk!). Za te pieniadze NIE POLECAM !!!Ciekawe gdzie właściciel ?
Moja ocena
obsługa: 3

menu: 1

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Schabowy z kościa a Ryba z ością do czego doszło :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry