Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Smacznie wątek zamknięty Odwiedziłem bar 15.05 przed południem, pierwszy raz byłem w tym miejscy i...
~Grzech
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 maja 2013

Masakra wątek zamknięty Przyjechałem tam specjalnie z koleżanką. Powiem krótko to jest jakaś pomyłka....
~Karoni
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 maja 2013

rewelacja! wątek zamknięty polecam wszystkim - pycha soki (szczególnie polecam Popeye :)), pycha...
~Kasia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 listopada 2012

tego brakowało... wątek zamknięty Bardzo przytulny lokal, miła obsługa. Ceny nie są wysokie biorąc pod uwagę...
~Grzegorz
-

dodano: 10 października 2012

Uwielbiam tam być wątek zamknięty Muzyka, klimat, otoczenie, sprawia ze moglabym tam siedziec godzinami....
~Madzia
-

dodano: 3 października 2012

ekstra miejsce wątek zamknięty az za "na czasie" jak na Gdynie, pewnie dla tego pustawe bo ludzie sie boja...
~Angelika
1

dodano: 1 października 2012

bardzo ciekawy lokal wątek zamknięty ciekawa odskocznia od standardowych fast food-ów w dobrej lokalizacji, zdrowe...
~xyz
-

dodano: 2 października 2012

B&L jest super! wątek zamknięty Jest ładnie i stylowo. Lokal ma super miękkie wygodne kanapy, ciepłe...
~Weronika
-

dodano: 2 października 2012

pycha wątek zamknięty bardzo fajne miejsce. wpadłam bo spodobał mi sie wyglad pomieszczenia, bardzo...
~Kasia
-

dodano: 30 września 2012

coś innego wątek zamknięty mając serdecznie dość kebabów, zapiekanek i pizzy, BL jest świeżym oddechem...
~Bartek
-

dodano: 29 września 2012

bardzo mi się podobało wątek zamknięty bardzo ładny lokal, w końcu fast food w którym jest czysto i zdrowo. Polecam,...
~hg
-

dodano: 20 września 2012

jedzenie super ale Pan wciemnych wlosach jako obsluga koszmar wątek zamknięty witam. Korzystam z narzeczonym z lokalu kilkakrotnie. Jedzenie nam bardzo...
~Anna K
1

dodano: 15 lipca 2012

Fajnie ale drogo wątek zamknięty No ceny sa europejskie. Pół litra soku z sokowirówki za 15pln to jak na moją...
~anka kulinariow fanka
-

dodano: 2 sierpnia 2012

Sucho... wątek zamknięty Lokal ładny, ale strasznie głośno. Muzyka, ludzie + głośność mikserów. Trudno...
~Cleo
-

dodano: 19 czerwca 2012

Wszystko byłoby OK gdyby nie... wątek zamknięty Lokal ze smacznym jedzeniem, szczególnie polecić mogę świeże soki. Niestety,...
~Aleksandra
-

dodano: 16 czerwca 2012

#1 wątek zamknięty Smakowo Stylowo & Zdrowo
~Kamila i Angelika
-

dodano: 5 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry