Widok
Bartek
Witam,jesli chodzi o sale do cwiczen to jest spoko pod warunkiem ze masz trening rano,po godz 17 juz sie robi tłoczno i niestety trzeba czekac na maszyny i chantle.Na zajecia ze spiningu nie ma jak sie zapisac bo trzeba to robic o 6 rano,inaczej lista jest juz zamknieta.Panie w recepcji pomijajac pania Iwone,pracują tam za kare,robia wszystko z mega łaska i są niegrzeczne,dla mnie do zwolnienia
Moja ocena
Fitness Klub Zdrofit
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 1
oferta: 1
wyposażenie: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6
Wiadomo, że zawsze są jakieś plusy i minusy, nie ma idealnego klubu, który zadowoli wszystkich klientów, ja przynajmniej takiego nie znam...faktycznie jest bardzo tłoczno zarówno na siłowni jak i w sali do aerobiku, często brakuje mat a podczas zajęć zumby wręcz tlenu, bo ćwiczy w niej dwa razy więcej osób niż powinno,...zgadzam się również z tym że zapisanie się na spinbike graniczy z cudem i jest totalną żenadą...ale pomimo tych wszystkich niedogodnień widać że menager stara się wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów, zakupili nowy sprzęt na siłownię, szafki do szatni i zwiększają liczbę zajęć spinbike...dobrze by jednak było aby te zmiany przebiegały dużo szybciej, zanim zniechęceni klienci w końcu odejdą do konkurencji...