Widok

Basen (Centrum Sportowe Kosakowo) szukam opinii

Kosakowo Temat dostępny też na forum:
Cześć.
Podzielcie się proszę opinią o basenie. Zamierzam chodzić 1-2 razy w tygodniu (pływam, nie moczę się ;) ). Interesuje mnie czystość, ilość osób pływających, ogólna organizacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzę tam na aerobic, to jeden z lepszych basenów chyba tylko u jezuitów jest lepszy, ale to nie moja opinia.czysto, dużo miejsca wszędzie, obłożenie torów naprawde różne,zalezy od pory dnia.ogólnie bardzo polecam

dzięki wielkie za odpowiedź :)

Właśnie wróciłem z basenu. Sama pływalnia bardzo fajna. Uważajcie tylko na ratownika z tuszą. Obca jest mu kultura osobista, więc lepiej nie podpaść. Swoją drogą zastanawiam się jak ma uratować kogokolwiek, chyba że jako ponton.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten ratownik z tuszą, który już nie pracuje na basenie, jest byłym zawodnikiem W.K.S. Flota i wielokrotnym mistrzem Polski, bez obaw, każdego by ursyował
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja niestety nie polecam, jestem posiadaczką bakterii e-coli przez ten basen..
chodziłam 1-2 w tygodniu przez miesiąc, to wystarczyło aby nabawić się tego świństwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Sport

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

do góry