Widok

Bash

Bash Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Bash.
Neil Labutte “Bash”Reżyseria: Rudolf ZiołoInspicjent: Jerzy GutarowskiKierownik produkcji: Małgorzata JóźwiakGrają:Małgorzata BrajnerAnna KociarzMirosław BakaMaciej BrzoskaTrzy monologi – trzy odrębne historie: pary, która przyjechała na szaleńczą zabawę do nowego Yorku, biznesmena oraz młodej kobiety. Każdy z tych najzwyklejszych na świecie ludzi skrywa w sobie mroczną ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobacz koniecznie

Zobacz koniecznie ten spektakl. Świetna obsada. Świetny nowoczesny tekst. Bardzo poruszajacy.
Jeżeli jesteś spragniony duchowej strawy. Zapraszam.

3 godzinny...

powiem tu nietypowo o komforcie oglądania, bo to prawda obiektywna... mala salka na 3piętrze, koszmarnie duszna,gorąco,brakuje powietrza! a od mieszajacego sie zapachu perfum widzow zemdli kazdego.50 osob upchnietych na niewygodnych,diabelnie twardych lawach...biedni ludzie krecą sie i wiercą a kazdy szelest i chrzakniecie slychac. zreszta rozpraszaly takze krzyki z pod znajdujacej sie obok dyskoteki "piekni mlodzi..." . teatr jest w remoncie a przynajmniej tak wyglada bo wszystko pokryte jest gruba warstwa bialego pylu a czynnej toalety trzeba szukac po wszystkich pietrach. w dodatku cale przedstawienie trwa 3 godziny...dwie 10min przerwy nie wystarcza na wychodzenie:) zmaltretowanych posladkow a i na zimny napoj nie ma co liczyc (nie ma barku) a naprawde suszy po tej saunie. ciezki,stresujacy klimat monologow aktorskich- psychicznie i emocjonalnie nadwyreza:) a to w polaczeniu ze zmaltretowaniem fizycznym widzow powoduje, ze na koniec nawet sie nie chce klaskac tylko uciekac jak najdalej:) nie wiem co radzic...wezcie poduszki pod pupy(to nie zart!),wode mineralna,nie wciskajcie sie w grube gajerki,oszczedzajcie perfumy z mysla o innych, no i blagajcie organizatorow o chocby dobre wietrzenie salki na kazdej przerwie!!

Przedmówca ma racje w 100 %

O rany! Nigdy nie przeżyłam takiej męki duszno, ciasno, niewygodnie! Te twarde ławki i hałas za oknem strasznie rozpraszał wszystkich i do tego ta mała salka gdzie jeszcze chwila i zaczełaby sie skraplać woda z sufitu od tej duchoty. Ludzi ubywało po kazdej przerwie, nie wytrzymywali! Może gdyby było troche wiecej powietrza w tej małej salce to bysmy tak nie zasypiali. Napewno nie nadaje sie ta sztuka na randke ani dla kobiet w ciąży ;) wyjdziecie znudzeni , zaspani i ze zdrętwiałymi tyłkami hihi. Sztuka cięzka i męcząca, ale za to Bake warto zobaczyc :) wiec polecam pierwsza godzinke spektaklu !!!

:)

Aha ! Dzieki Atomówki ze wytrwałyście ze mna na tej sztuce ;)

cholera

a to mnie nastroiliscie na dzisiejszy wieczor:/

nie sądzę, że temperatura sali i rodzaj siedzeń są w teatrze najważniejsze... nie miałam problemów z wysiedzeniem, nie mieli ich również znajomi, z którymi tam poszłam. sztuka podobała mi się, choć lekka rzeczywiście nie była. aktorsko doskonała, szczególnie 1 i 3 część. polecam wszystkim, którym niestraszne są 3 godzinyw teatrze, inni niech sobie dadzą spokój.

Spoko

Mi się podobało. Najbardziej częsc 2 która była bardzo dynamiczna, żywa ale to dlatego że jestem taki młody ( 20 lat). Polecam.

Polecam

Gorąco polecam wszystkim , którzy lubią gdy dzieje się coś prawdziwego . Bardzo mi się podobało

uderzająca

Doskonała, poważna, przygnębiająca, ale przygnębiająca swoją prawdziwością, sztuka. Część II, choć bardzo dobra, jest najsłabsza. Część I i III poruszające, moim zdaniem, w równym stopniu, chociaż tylko Pan Baka potrafił sprawić, żeby błysnęły w moich oczach łzy. Ale to Mistrz jest, po stokroć, jak wiadomo. Pani Brajner również była wspaniała, chociay to słowo wydaje się być puste i zbyt małe w obliczu wielkiego talentu.
Polecam tę sztukę każdemu, nawet jeżeli jest tak przeraźliwie smutna i bolesna.

polecam!!

salka całkie przyjemna, chociaż rzczeywiscie hałas dobiegający z ulicy może nieco przeszkadzać. warunki oglądania spektaklu może rzeczywiście mogłyby byc lepsze,ale naprawdę da się wytrzymać! naprawdę polecam!! mi najbardziej chyba spodobała się druga część9rewelacyjan Anna Kociarz) !!

bash

spektakl ładny i nareszcie coś mówiacy, a przede wszystkim nie zamęczający językiem. Niestety, ostatnich przedstawień Wybrzeża nie dało się już oglądać tzn. słuchać. Wszechobecne przekleństwa zabijały najlepsze aktorstwo. Moze czas pomyśleć o widzu bardziej czułym na słowo!!!

Inne tematy z forum Kultura

To tylko botoks (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: To tylko botoks . "To tylko botoks" Wyobraź sobie, że chcesz dokonać...

Mayday 2 (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mayday 2 . Zapraszamy na jedną z najbardziej lubianych i...

Dobry wieczór kawalerski, czyli na drugą nóżkę (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dobry wieczór kawalerski, czyli na drugą nóżkę . "Dobry Wieczór Kawalerski...

do góry