Widok
Baśń o zaklętym jeziorze
Opinie do spektaklu: Baśń o zaklętym jeziorze.
Baśń o zaklętym jeziorze - Małgorzaty Kamińskiej-Sobczyk to uwspółcześniona baśń magiczna z zachowaniem cech charakterystycznych dla tego gatunku. Głównym jej bohaterem jest ubogi chłopak, który marzy o szczęściu. W jego wyobraźni szczęście to posiadanie bogatego stroju, powozu, pałacu i worka pieniędzy, zdobytych szybko i bez trudu, nawet za cenę oddania siebie w ręce złych mocy. Mimo ...
Przejdź do spektaklu.
Baśń o zaklętym jeziorze - Małgorzaty Kamińskiej-Sobczyk to uwspółcześniona baśń magiczna z zachowaniem cech charakterystycznych dla tego gatunku. Głównym jej bohaterem jest ubogi chłopak, który marzy o szczęściu. W jego wyobraźni szczęście to posiadanie bogatego stroju, powozu, pałacu i worka pieniędzy, zdobytych szybko i bez trudu, nawet za cenę oddania siebie w ręce złych mocy. Mimo ...
Przejdź do spektaklu.
Warte obejrzenia
Spektakl jak zwykle w Miniaturze zasługuje na najwyższe oceny. Mimo,że z założenia kierowany jest do dzieci,dorośli też nie będą rozczarowani.Ja już studiuję,a mimo to jestem częstym gościem tego teatru. Muzyka,gra aktorów,przekaz pierwsza klasa.Już się nie mogę doczekać,aż ten spektakl znowu pojawi się na deskach teatru- na pewno pójdę jeszcze raz. Serdecznie zapraszam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!