Widok
Bażantarnia XC 2ed.
Wszystkim "zapominalskim" przypominamy, że już w najbliższą niedzielę 24 czerwca odbędzie się druga edycja BXC 2007. Tym razem spotykamy się na polanie za działkami - wiecej informacji w zakładce na www.e-mtb.pl. Zapowiada sie tym bardziej ciekawie, że równolegle w w najbliższych okolicach odbywać się będzie kilka "konkurencyjnych" imprez zorganizowanych z okazji 770 lecia uzyskania przez Elbląg praw miejskich.
Wszystkich serdecznie zapraszamy!
UKS Neksus & arek ::SK:: :)
Wszystkich serdecznie zapraszamy!
UKS Neksus & arek ::SK:: :)
Wszystkich, którzy sie jutro do nas wybierają imformujemy, iż dotychczas przez nas polecany dojazd do "miejsca kaźni" z powodu remontu dróg jest tymczasowo niedostępny. Na http://e-mtb.pl znajdziecie alternatywny "objazd" oraz na dokladkę orientacyjne długości tras tudzież kilka najświeższych bxc-owych kadrów :)
Zapraszamy
Zapraszamy
Byłem po raz pierwszy na BXC i mimo niewysokiego miejsca było niesamowicie! Organizacja bardzo dobra, trasa super, ludzie OK i atmosfera również pozytywna! Szkoda, że pogoda nie dopisała, ale dzięki temu było niezapominanie - błoto było wszędzie!!! Będę wiązał z tymi zawodami bardzo dobre wspomnienia.
A Wam jak się podobało?
pozdROWER
A Wam jak się podobało?
pozdROWER
No ja byłem na BXC juz ze 30 raz :) Trase znałem, wiedziałem że bedzie lało, porządna obsada. Zaskoczyła mnie tylko moja forma, pozytywnie oczywiście :) Z moich prowizorycznych obliczeń wynika że pierwsza trójka ma tyle samo punktów przed ostatnią edycją. Więc bedzie ostro we wrześniu :D
www.trek.gd.pl