Widok

Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska  

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska wspólnie z najlepszymi trenerami! Bilety na Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska już dostępne.Harmonogram Be Active Tour 20258:30-11:00 rejestracja uczestników 11:00-11:10 powitanie Ewa Chodakowska 11:15-12:15 rozgrzewka i trening Alex Pawłowski 12:20-13:05 trening Ewa Chodakowska ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak, bardzo smutne, aż się łzami zalałem

:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

powinno być drożej

Wtedy byłyby elitarne fikołki. Przychodzimy z kumpelami. Bonżur
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz rozpiskę na 9 godzin, treningi, wykłady i znów treningi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak ktos chce to morze się zapisać

Mam 2 dywany do wytrzepania i wyprania. To lepsze niż fitnes.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeszcze słownik sobie kup do tych dywanów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od 11.15 do 17.40

To 6 godz i 25 min
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzaskowski jest najmniejszym złem

Nawrocki Mentzen i Braun to wybór czystego zła.
Tu nie chodzi o posłusznych id..tów, ale o wybór normalności, a nie oszołomów. Prywatna opieka medyczna, czy państwo religijne - to jest patologia.
Trzaskowski gwarantuje UE i świeckość. A tego nam dziś trzeba. A nie udawania, że USA sa naszym bratem, albo zmuszania do religii czy rodzenia dzieci z gwałtu. Juz o świętoszkowatości nie wspominając. Historia zna takich od setek lat - wystarczy Reya poczytać, albo Kasickiego. Im więcej miłości i religii na ustach tym większe zło. Kwaśniewski jest bardziej religijny niż Braun.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

300 zł za trening, ale trzeba mieć nierówno we łbie żeby kupić na to bilet XD
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

To niesamowite na jakie bzdety dają się naciągnąć kobiety.
1) możecie samodzielnie wykonywać te same ćwiczenia i co najlepsze... całkowicie za darmo,
2) przepłacacie tutaj dosłownie 200 złotych wyłącznie na wynagrodzenie pani prowadzącej i jej znajomych,
3) naciągają was dodatkowo na kolejne wydatki: mata do ćwiczeń, posiłek i subskrypcję na catering.
Chodakowska za samo nazwisko wyciąga zapewne przynajmniej 50% z każdej wpłaty, a rzeczywiście jest tam tylko przez trochę ponad godzinę, z czego tylko 45 minut to sam "trening" przez nią prowadzony.
Dobrze wiem że spora część uczestników idzie tam by zaliczyć foteczkę na instusia z "celebrytką".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Przejadło się...koniec bliski ..lewej tez
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wybranie Rafała to wybranie normalności?!

chyba sobie żarty stroisz! jedź do Wawy na paradę równości, którą wspiera właśnie Rafał, tam zobaczysz normalność; no i pewnie "normalnością" będzie możliwość zabijania nienarodzonych dzieci; no i jeszcze jakby ten zły Kościół opiłowali - wtedy będzie normalnie; no i jeszcze niech nam ta wspaniała UE czegoś zakaże lub nakaże - wtedy będzie "normalnie"...
ehhh... stan umysłu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo fajne, pozytywne spotkanie

nie wiem skąd tyle w komentarzach nienawiści
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może jeszcze kolację chciałbyś z nią zjeść?

Jaki wylew hejtu w komentarzach :D I ponad 20 zablokowanych opinii pod niczym więcej jak informację o evencie, na który nikt nie musi przychodzić i na który nikt z nas się w żaden sposób nie dokłada. Mega przykre, no ale w dzisiejszych czasach tak chyba najłatwiej wyładować frustracje. (Nie, nie jestem Ewą Chodakowską ani nie zamierzam być na tym wydarzeniu.)

Inne tematy z forum Rozrywka

Teatr Leśny | Gdańskie Noce Jazsowe: Michał Bąk Quartetto plus + finał rezydencji Wilna w Gdańsku (3 odpowiedzi)

"Gdańskie Noce Jazsowe" wracają do Teatru Leśnego w nowej odsłonie. Przed nami dwa weekendy z...

BEATA x KAMP! | Koncert otwarcia Wisłoujście 2026 (7 odpowiedzi)

BEATA x KAMP! | Koncert otwarcia Wisłoujście 2026Zanim bramy Wisłoujścia po raz dziewiąty otworzą...

Candy Dulfer (3 odpowiedzi)

CANDY DULFER NA ŻYWO W SOPOCIE JUŻ 17 LIPCA!W ramach polskiej części trasy koncertowej Artystka...

do góry