Widok
Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska
[lead]Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska wspólnie z najlepszymi trenerami! Bilety na Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska już dostępne.[/lead][srodtytul]Harmonogram Be Active Tour 2025[/srodtytul]8:30-11:00 rejestracja uczestników 11:00-11:10 powitanie Ewa Chodakowska 11:15-12:15 rozgrzewka i trening Alex Pawłowski ...
więcej
więcej
Trzaskowski jest najmniejszym złem
Nawrocki Mentzen i Braun to wybór czystego zła.
Tu nie chodzi o posłusznych id..tów, ale o wybór normalności, a nie oszołomów. Prywatna opieka medyczna, czy państwo religijne - to jest patologia.
Trzaskowski gwarantuje UE i świeckość. A tego nam dziś trzeba. A nie udawania, że USA sa naszym bratem, albo zmuszania do religii czy rodzenia dzieci z gwałtu. Juz o świętoszkowatości nie wspominając. Historia zna takich od setek lat - wystarczy Reya poczytać, albo Kasickiego. Im więcej miłości i religii na ustach tym większe zło. Kwaśniewski jest bardziej religijny niż Braun.
Tu nie chodzi o posłusznych id..tów, ale o wybór normalności, a nie oszołomów. Prywatna opieka medyczna, czy państwo religijne - to jest patologia.
Trzaskowski gwarantuje UE i świeckość. A tego nam dziś trzeba. A nie udawania, że USA sa naszym bratem, albo zmuszania do religii czy rodzenia dzieci z gwałtu. Juz o świętoszkowatości nie wspominając. Historia zna takich od setek lat - wystarczy Reya poczytać, albo Kasickiego. Im więcej miłości i religii na ustach tym większe zło. Kwaśniewski jest bardziej religijny niż Braun.
wybranie Rafała to wybranie normalności?!
chyba sobie żarty stroisz! jedź do Wawy na paradę równości, którą wspiera właśnie Rafał, tam zobaczysz normalność; no i pewnie "normalnością" będzie możliwość zabijania nienarodzonych dzieci; no i jeszcze jakby ten zły Kościół opiłowali - wtedy będzie normalnie; no i jeszcze niech nam ta wspaniała UE czegoś zakaże lub nakaże - wtedy będzie "normalnie"...
ehhh... stan umysłu
ehhh... stan umysłu
ale jak cię ktoś zmotywuje to łatwiej co nie?
ja się potrafię sam motywować, ale nie wszyscy tak mają. Niemniej i tak płacę. Jak miałem ochotę na siłownię to chodziłem na siłownię. Jak mi się znudziło to poszedłem na windsurfing do szkółki, albo nauczyłem się jeździć konno. Tutaj ktoś po prostu wybiera Chodakowską. A kasa? Bez przesady, tę można zarobić.
To niesamowite na jakie bzdety dają się naciągnąć kobiety.
1) możecie samodzielnie wykonywać te same ćwiczenia i co najlepsze... całkowicie za darmo,
2) przepłacacie tutaj dosłownie 200 złotych wyłącznie na wynagrodzenie pani prowadzącej i jej znajomych,
3) naciągają was dodatkowo na kolejne wydatki: mata do ćwiczeń, posiłek i subskrypcję na catering.
Chodakowska za samo nazwisko wyciąga zapewne przynajmniej 50% z każdej wpłaty, a rzeczywiście jest tam tylko przez trochę ponad godzinę, z czego tylko 45 minut to sam "trening" przez nią prowadzony.
Dobrze wiem że spora część uczestników idzie tam by zaliczyć foteczkę na instusia z "celebrytką".
1) możecie samodzielnie wykonywać te same ćwiczenia i co najlepsze... całkowicie za darmo,
2) przepłacacie tutaj dosłownie 200 złotych wyłącznie na wynagrodzenie pani prowadzącej i jej znajomych,
3) naciągają was dodatkowo na kolejne wydatki: mata do ćwiczeń, posiłek i subskrypcję na catering.
Chodakowska za samo nazwisko wyciąga zapewne przynajmniej 50% z każdej wpłaty, a rzeczywiście jest tam tylko przez trochę ponad godzinę, z czego tylko 45 minut to sam "trening" przez nią prowadzony.
Dobrze wiem że spora część uczestników idzie tam by zaliczyć foteczkę na instusia z "celebrytką".
Jaki wylew hejtu w komentarzach :D I ponad 20 zablokowanych opinii pod niczym więcej jak informację o evencie, na który nikt nie musi przychodzić i na który nikt z nas się w żaden sposób nie dokłada. Mega przykre, no ale w dzisiejszych czasach tak chyba najłatwiej wyładować frustracje. (Nie, nie jestem Ewą Chodakowską ani nie zamierzam być na tym wydarzeniu.)