Widok
Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska
[lead]Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska wspólnie z najlepszymi trenerami! Bilety na Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska już dostępne.[/lead][srodtytul]Harmonogram Be Active Tour 2025[/srodtytul]8:30-11:00 rejestracja uczestników 11:00-11:10 powitanie Ewa Chodakowska 11:15-12:15 rozgrzewka i trening Alex Pawłowski ...
więcej
więcej
ale jak cię ktoś zmotywuje to łatwiej co nie?
ja się potrafię sam motywować, ale nie wszyscy tak mają. Niemniej i tak płacę. Jak miałem ochotę na siłownię to chodziłem na siłownię. Jak mi się znudziło to poszedłem na windsurfing do szkółki, albo nauczyłem się jeździć konno. Tutaj ktoś po prostu wybiera Chodakowską. A kasa? Bez przesady, tę można zarobić.
Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska
[lead]Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska wspólnie z najlepszymi trenerami! Bilety na Be Active Tour 2025 powered by Reebok Ewa Chodakowska już dostępne.[/lead][srodtytul]Harmonogram Be Active Tour 2025[/srodtytul]8:30-11:00 rejestracja uczestników 11:00-11:10 powitanie Ewa Chodakowska 11:15-12:15 rozgrzewka i trening Alex Pawłowski ...
więcej
więcej