Widok

Beach Party Gdynia 2006

Beach Party Gdynia 2006 Temat dostępny też na forum:
Już 11 i 12 sierpnia br. na gdyńskiej plaży odbędzie się III edycja scenicznego Mega Show ze znakomitą muzyką światowej sławy dj-ów i wokalistów.11.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* PIET BLANK & JASPA JONES (Niemcy)* LUCCA (Republika Czeska)* DAVE Mc CULLEN (Belgia)* ANDY MOOR ( Wielka Brytania)12.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* WESTBAM (Niemcy)* RANK 1 (Holandia)* OLAV BASOSKI (Holandia)* BENASSI ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BEACH PARTY 2006

Nie żałuje ani złotówki z biletu i ani jednego bonu, który kupiłem. Dnia 2 impreza była poprostu z*******A. Najbardziej podobały mi się występy:
1)Benassi Bros
2)OLAV BASOSKI
3)Westbam
reszta dj'ów również zagrała dobrze aczy kolwiek Ci zrobili największy show!

NIECH ŻAŁUJĄ CI CO NIE BYLI !!!!!!

brak prowadzącego !!!

w tym roku zabrakło DJa HAZELa !!!!! :(

wstydźcie się organizatorzy ! ! !

po pierwszym dniu odechciało się i mi i moim znajomym przyjść na drugi dzień ! muzyka taka w kit... dobrze było gdy prowadzili Blank & Jones , ale najlepiej Kalwi & Remi, ale dlaczego tak mało swoich utworów??? i dlaczego tak wcześnie o 4 ??? nawet słowa na pożegnanie... no i drogo!!! 60 PLN ??? Żałuje!!! Piwo 8 PLN !!! tez super!! impreza do d... :((

BEACH PARTY 12.08.2006!!!!!!

Njalepsza impreza w Trójmieście!!!! Pogoda z*******a dużo ludzi...fajne towarzystwo;) z*******a muza!! same super kawałki:) i nic mi nie przeszkadzało=)bawiłam się do samego końca i moge powiedzieć że było z****IŚCIE!!! tYCH KTORYCH NIE BYŁO NIECH ŻAŁUJĄ:P Jest czego:) Pozdro:*

super imprezka

co wy ludzie dajecie z****iścisie i jusz pozdro

nie ma lepszej imprezy niz viva beach party.bylam dwa dni,zreszta tak jak rok temu i az zal ze nastepna dopiero za rok:(

bp

[pierwszy dzien moze nie byl ciekawy w szczegolnosci przez pogode dodatkowo nie wiem czemu zakonczyli w polowie piosenki , nagle cisza zapadla no i koniec:) za to drugi dzien niesamowity...o wiele wiecej ludzi pogoda dopisala i do tego taaaa muzyczka....minus taki ze przy tak duzej ilosci ludzi bylo jedno okienko z biletami:/ wiec mozna sobie wyobrazic jak to wygladalo

BEACH PARTY>>> PORAŻKA

Po pierwsze - CHOLERNIE DROGO! Po drugie : Tylklo jedno wejście i tona pianych ludzi przed nim. Po trzecie - Scena 100000 razy gorsza niż rok temu. Po czwarte : CAŁA ORGANIZACJA IMPREZY DO D.... !!!!!! oCENA : -100!!!

Dlaczego tak drogo??????

60 zł!!!!!! Zdzierstwo w biały dzień!!!!!!! Organizatorzy!! WSTYDZCIE SIE!!!!!!

Trzeba było lepiej zobaczyć,co się działo dziś po godz.5 rano w skmce,ja akurat jechałam do pracy i to,co zobaczyłam,przekraczało wszelkie granice i normy,taka masowa impreza i wstyd,żeby organizatorzy nie zapewnili uczestnikom jakieś dojazdu do domu,typu autobusy,czy coś,kolejki były opóznione,a każdorazowa stacja kończyła się kilkuminutowym postojem,nachlani faceci sikali na peronach podczas przystanków,wyrzucali puszki z piwami przez okna itp.....wyzywali i zaczepiali pasażerów,otwierali drzwi podczas jazdy pociągu......zresztą nie da się tego opisać,ktoś kto widział to trzezwym okiem może tak jak i ja napisze coś na ten temat......Rozumiem,że zabawa,to zabawa,ale ..........Pozdrawiam!

Beach party !! Najleprza impreza na

Rok temu fakt bylo moze lepiej ale i tak Beach party gdynia 2006 jest jedna z najleprzycj Imperz Najlepsi Dje ... Naglosnienie Super a te siwiatla Bomba

Piatek - 11.08.2006

Hmmm... w tym roku mialo byc jeszce lepiej niz rok temu. Jednak sie troche zawiodlem. Wszystko bylo przereklamowane. Naglosnienie mialo byc 240 tys vat a bylo jakies 100 i tylko z przpdu sceny dobiegal glos. W poprzedniej edycji z kazdej strony otaczal dzwiek i ogolnie bylo lepiej. Scena z jakies 3 razy mniejsza niz rok temu. Ludzi zaledwie kilkanascie tysiecy a rok temu jakies 30. Z tym nie wypuszczaniniem po wejsciu na impreze to totalna klapa. Organizatorzy chciali zarobic sobie na piwkach, jedzeniu i ogolnie napojach. Woda mineralna 4zł :| piwo - 8zł - SZOK !! :| Co na plus. Na pewno wizualicje, lasery itp chociaz i tak mogli sie bardziej postarac a jesli chodzi o muze to byla na prawde niezla 8,5 / 10. Hehehe dobrze, ze jeszcze kibli platnych nie zrobili. Na prawde organizatorzy chciali nachapac sie kasy i to zdrowo. Cena za wejscoiwki - 60 zł zdecydowanie przesadzona. W tamtym roku 35zł a bylo o niebo lepiej :| No ale mam nadzieje ze czwarta edycja bedzie nie do zapomnienia !!!!!!! musicie sie postarac i nie zdzierac z ludzi tyle pieniedzy. Pogoda co prawda mogla byc lepsza ale dla ludzi dobrze sie bawiacych nic nie przeszkadza ;) to tyle na temat tej edycji BEACH PARTY 2006. Pozdrawiam.

mam mieszane mysli

Z jednej strony ceny biletow wydawaly sie przystepne ale juz w srodku takie nie byly 8 zl za piwo ktore nalewali do 3/4 :/ pozatym mala strefa barowa w porownaniu do zeszlego roku ludzie chodzili po sobie ;/ NATOMIAST MUZYKA I OPRAWA BYLY NAPRAWDE NA NAJWYZSZYM POZIOMIE moim zdaniem 1 dzien VIVA BEACH PARTY byl udany mimo zlej pogody

Co wy gadacie jesli ktos lubi sie bawic potrafi sie bawic w kazdej sytuacji i nie patrzy na cala oprawe tylko na muze...... scena nie jest najwazniejsza tez tam bylam i mi sie bardzo podobalo chociaz wiem ze rok temu bylo troche lepiej ale w tym roku nie bylo az tak strasznie lipnie:P ja bawilam sie z****iscie:)

beach party

a ja tez bylam.....i bylo.....z****ISCIE!!!!!!!!!!!!!!

beach party haha zenada

czytając i słysząc opinie o wczorajszym dniu to juz sie przekonalem ze nie warto isc , tak tez myslalem ze bedzie totalna lipa sądząc co viva odstawila w sylwestra , za to byłem na kazdej edycji sunrise festval i tam naprawde warto wydac 60 zl na bilet chocby lało i sie waliło , tam jest po prostu jedna wielka petarda :)))

nosił wilk i poniesli i wilka

Tak to jest , jak sie oszukuje ludzi . Nic nie moze wiecznie trwać . Kazdy placi za swoje blędy . Zwlaszcza za chciwość . WTOPA WTOPA WTOPA i Beznadzieja .DNO porażka itp itd TAK Mozna nazwać Beach Paryt 2006 .Tak to jest kiedy za organizacje biorą sie osoby które nie mają o tym pojęcia . Szkoda tylko że z tak pięknej imprezy zrobiliście POPELINE . Przykro patrzeć jak piekny pomysł na miarę Love Parade umarł smiercią chciwości . Niestety nieszczęscia chodzą parami więc tylko czekać aż Pan zamknie VIVE bo po tym numerze raczej nikt już tam nie zajrzy . A mogło być tak pięknie .

RE: PYTANIE!!!!!??

Można zostawić rzeczy w dyspozycie. Problem tylko w tym, że dyspozyt jest w kasie, a więc przed wejście na imprezę. A po wejściu na imprezę, nie można z niej wyjść...

To Juz Nie To Samo Beach Party :(

TEGOROCZNE BEACH PARTY TO MEGA ZENADA.... 1 DZIEŃ - MUZYKA BAAAAAAARDZO KICZOWATA - MOZE CULLEN JEDYNIE PRZYZWOICIE ZAGRAŁ, SCENA MALUUUUUTKA, NAGLOSNIENIE SLABE, SLABE WIZUALIZACJE - 60 zl wyrzucone w piasek... na dodatek mokry ;p

2gi dzień zapowiada sie lepiej jedynie pod wzgledem muzycznym... no i moze padac nie bedzie ;)

Viva się już stoczyła na dno, pozostaje sie tylko odbić ;)

Jak sie kiedys zdenerwuje to sam zoorganizuje beach party, z samą dobra muzyka ( a nie tylko bassyyy... ;/ ) , lepsze wizualizacje sie zrobi i wszystko bedzie tansze, na pewno odniosłoby to lepszy sukces ;P

WAŻNE :)

Za rok zaproponujcie lepszą datę na taka impreze...Lipiec byłby najbardziej odpowiednii...Wtedy by to było na serio Beach Party...I na 100% pojawiłoby się więcej ludzi...To wszystko!

Inne tematy z forum Rozrywka

Protest przeciwko banderyzacji Ukrainy (3 odpowiedzi)

Stop banderyzacji Ukrainy żądamy prawdy historycznej!W obliczu odbywającego się Forum Odbudowy...

IRONMAN 2026 Gdynia (5 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Rockowizna Festiwal Gdańsk (6 odpowiedzi)

Kup 2-dniowy karnet na ROCKOWIZNA FESTIWAL 2026 w Gdańsku i przeżyj piątą edycję wyjątkowego...

do góry