Widok

Beach Party Gdynia 2006

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Już 11 i 12 sierpnia br. na gdyńskiej plaży odbędzie się III edycja scenicznego Mega Show ze znakomitą muzyką światowej sławy dj-ów i wokalistów.11.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* PIET BLANK & JASPA JONES (Niemcy)* LUCCA (Republika Czeska)* DAVE Mc CULLEN (Belgia)* ANDY MOOR ( Wielka Brytania)12.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* WESTBAM (Niemcy)* RANK 1 (Holandia)* OLAV BASOSKI (Holandia)* BENASSI ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beach Party Gdynia 2006

Już 11 i 12 sierpnia br. na gdyńskiej plaży odbędzie się III edycja scenicznego Mega Show ze znakomitą muzyką światowej sławy dj-ów i wokalistów.11.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* PIET BLANK & JASPA JONES (Niemcy)* LUCCA (Republika Czeska)* DAVE Mc CULLEN (Belgia)* ANDY MOOR ( Wielka Brytania)12.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* WESTBAM (Niemcy)* RANK 1 (Holandia)* OLAV BASOSKI (Holandia)* BENASSI ...
więcej

beach party 2006 12.08

bylem tam pierwszy raz muza była z*******a nie zaluje wydanych pieniedzy wydalbym dwa razy tyle co wydalem aby tam byc

Było pieknie ....

Jednym słowem orkiestra, ktora zagrała ADAGIO FOR STRINGS Strings było to cos pięknego !!! Cała impreza BEACH PARTY 2006 była udana i była na wysokim poziomie zrobiona !!! Dzieki wam za to !!! Dozobaczenia za rok !!!

Fajna muza,ale....

Bylem pierwszy raz na takiej imprezie i musze przyznac ze bylo calkiem,calkie. ALE...... Organizacji brak, ludzie pchali sie do kasy z biletami jak bydlo puszczone na sped, hamstwo, a juz wogole dobily mnie te talony.... Co to mialo byc? Nie dosc ze stalem 20 min po talony to jeszcze babka przed nosem zamknela mi okienko twierdzac ze zabraklo. Widac ze daleko nam jeszcze do zorganizowania kulturanej imprezy. Lecz o północy kiedy uslyszalem orkiestre i kawalek Adaigo, wszystkie niedociagniecia odeszly w cien..... (lecz i tak jestem zdania ze organizacji brak........)

BYŁA JAZDA NA MAXA!!!!!!!

Byłam 2 dnia na Beach Party ,bawiłam sie SUPER!!!!!!!! , jednak z cena biletu wydaje mi sie ,ze przesadzili 60 zł??? to sporo ( w zeszłym roku było 35zł) ,no i organiazacja do bani ,nieziemskie kolejki w kasach biletowych ach....
ALE MUZA BYŁA SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WARTO BYŁO

Nadłosnienie do bani

To co sie przydażyło w czasie grania blank&jones a mianowicie zamilkły na 1 minutę głosniki i to z winy organizatorw to po prostu kompromitacja. Jak mozna cos takiego odwalic gdy graja tacy uznani dj-e.KOMPROMITACJA
P.S nawet Piet Blank nie wiedział co się dzieje!Poprostu był w szkou. Pewnie pierwszy raz zdarzył sie mu taki numer organizacyjny!

KOMPROMITACJA
Wstyd mi !!!!!

Mi sie pdobało

Impreza bardzo fajna szkoda ze nie moglem byc w srodku no ale niestety jestem biednym studentem :):):) 3 dni w gdyni i tak byly super zwiedzilem sobie i przy okazji widzialem beach party, obok na plazy tez bylo git wszsytko wslychac :):):) piwo 8 zl ........ to swojego nie mozna bylo wniesc mzoe ?? :/

fotki

czy ktoś ma juz jakies fotki z tej imprezy?

awaria?

Moze ktos mi powiedziec cos o tym co mialo miejsce o 4:20 w sobote. Lecial zarabisty kawalek a tu nagle cisz i do domu ? :| awaria sprzetu czy co? nawet tancerki bylo zaskoczone. Zadnego slowa na pozegnanie? Ojjj organizatorzy za rok musicie sie bardziej postarac !!!!! Odpisz mi ktos na maila, bo ine wiem co sie wtedy stalo

Impreza najlepsza pod słoncem :)

Super efekty, lasery no i oczywiście występ orkiestry!!!!!!!!! Cena za bilet i kolejki po bony to jedyny minus.

obsada super ale...

obsada super olav westbam no i cos co chyb na wszyskich zrobilo wrazenie to kawalek orkiestry polaczony z efektami to bylo supre...ale organizator chyba spoczal na laurach. mimo iz byla to 3-edycja a bilety drozsze niz zwykle to aby kupic piwko trzeba bylo stracic kilkanascie minut a ilosc tego alkoholu za ta cene pozostawia wiele do zyczenia dalej zaoszczedzono chyba na toi toi-to bylo juz lekkie przegiecie
ale wiadomo-ludzie, duuuuzo ludzi zrobilo swoj klimat
pozdrawiam

Orkiestra......

Zamarlem na kilka minut jak ualyszalem ADAGIO FOR STRINGS To bylocos niesamowitego Ta cala atmosfera Te rece uniesione w gore Uwzam ze gdyby nie kawalek Dj tiesto iwystep WESTBAMA impreza bylaby NUDNA...

Bylo ostro

bylo super mimo tej pogody ludzi nie brakowalo bylem 1 raz na tej imprezie i napewno nie ostatni.1 wada to kolejki po bony i ta cena za bilet to juz calkiem przesada przeciez wiadomo ze mlodzi nie maja kasy nie wiem ile... mam nadzieje ze za rok bedzie innaczej Pozdro dla klubowiczow i organizatorow wlasnie tej imprezy !!

beach party....

naprawde wystrzalowo zrobilo sie od momentu kiedy uslyszalam kawalek dj tiesto..adagio for strings..grany na skrzypkach..to bylo cos niesamowitego..a wystep westbama byl po prostu rewelacyjny..naprawde warto bylo pojechac na ta super imprezke..ci roku swietnie sie bawie..i starcza mi wrazen na dluuuuuuuugo:)

Beach Party

Świetna Impreza, Super efekty, lasery... wystep orkiestryy rewelacyjnyyyy !!!!!!! Cena za bilet przesadzona.. 60zl.. hmmm.. :|

...

Impreza była ogólnie z*******a nieżałuje że pojechałem tam ale przesadzali trosze z trancem :D ... mogło być więcej kawałków typu Rury, DRUM & Bass itp. Najbardziej pamiętam DJ_Tiesto Adagio... w wykonaniu orkiestry :D ...
a i jeszczechciałem powiedziec cioś o oświetleniu było go troszke zamało w porównaniu do tego co było rok temu :D ... ale ogólnieimpreza była kosmiczna :d :)
Westbam i Basoski Wymiatali :D pozdro dla jadącej wiary :D

Beach Party 2006

Dobrze się bawiłem na tej imprezie. Cena biletu uważam była za wysoka.

Fotki z Beach Party 2006

Jeśli ktoś ma i jest w stanie to prosze o przesyłanie fotkek z tej imprezy na mojego maila Impreza była boska !! byłem tylko 2 dnia cena boletu mogła wynosic max 50 zł 10 zł za duzo hmm a co bedzie za rok 120 zł xD :O ??

szkodaaa

Specjalnie pojechałem do Gdyni na wakacje żeby pobawic sie na BP ale odstraszyła mnie pogoda, cena i zakazy wnoszenia roznych rzeczy. Nie jestem maniakiem tej imprezy ale ... Szkodaaaa. Organizatorzy chyba nie do konca przemysleli m.in. mozliwosci finansowe zabawowiczow

BOSSSSSKO

impreza była wspaniała, dawno sie tak nie wytanczyłam, lasery i muza kozzzzak, mam nadzieje ze za rok imprezka znow zorganizuja. suuuper było dzieki!

Beach Party Gdynia 2006

więcej
do góry