Widok

Beach Party Gdynia 2006

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Już 11 i 12 sierpnia br. na gdyńskiej plaży odbędzie się III edycja scenicznego Mega Show ze znakomitą muzyką światowej sławy dj-ów i wokalistów.11.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* PIET BLANK & JASPA JONES (Niemcy)* LUCCA (Republika Czeska)* DAVE Mc CULLEN (Belgia)* ANDY MOOR ( Wielka Brytania)12.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* WESTBAM (Niemcy)* RANK 1 (Holandia)* OLAV BASOSKI (Holandia)* BENASSI ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beach Party Gdynia 2006

Już 11 i 12 sierpnia br. na gdyńskiej plaży odbędzie się III edycja scenicznego Mega Show ze znakomitą muzyką światowej sławy dj-ów i wokalistów.11.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* PIET BLANK & JASPA JONES (Niemcy)* LUCCA (Republika Czeska)* DAVE Mc CULLEN (Belgia)* ANDY MOOR ( Wielka Brytania)12.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* WESTBAM (Niemcy)* RANK 1 (Holandia)* OLAV BASOSKI (Holandia)* BENASSI ...
więcej

zajebista była jazda

jak ktos ma filmiki z tej imprezy to niech mi przysle na poczte

BOMBOWE PARTY

HEJ!!! NA TAKIEJ IMPREZIE BYŁAM PIERWSZY RAZ I WCALE NIE ŻAŁUJE. BYŁO SUPER, FAKT - Z CENA BILETU TROCHE PRZESADZILI... :( ALE CÓŻ - ZA TO JAKIE WSPOMNIENIA...
OBY TAKICH IMPREZ WIĘCEJ, ALE Z TAŃSZYMI BILETAMI..

Bosko :)

Moim zdaniem bylo fantastycznie muzyka swiatla normlanie bomba... troszke z biletami przesada moglo by byc taniej no ale mam nadzieje ze za rok organizatorzy bardziej przemysla ceny... ;) i mam prosbe jezeli ma ktos filmiki z imprezki to bardzo prosze o przeslanie na e-maila POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZESTNIKOW BP ;)

********Ogólnie uważam, ze w piatek było o wiele lepiej, były fajniejsze zespoły, fajniej grali, chociaż jestem chora na benassi bros i grali naprawdę wspaniale, po ich występie poprstu pojechałam na osiedle :/ Natomiast co do bonów które zrobili to naprawdę przesada!!! I piwko po 8 zł, chociaż wybór mogłby być, a nie tylko galsberg :/ Pozdrawiam wszystkich Beach Partowców 2006 ;)

cana wysoka te bony były bez sensu ...byłem drugiego dnia dobrze było ale w zeszłym roku jakoś bardziej to zorganizowali wiecej wszysstkiego byo i lepiej....

pol na pol

beach party bylo boskie... ale tylko w piatek, w sobote jedyne co mi sie podobalo to benassi bros moze dlaetgo ze kocham jego muzyke:) a potem sama kicha... w piatek za to sie niezle wybawilam, cena biletu za wysoka to napewno, piwo zbyt drogie, pomysl z bonami beznadziejny ktos sie chyba nudzil niezle ze to wymyslil, malo sie ludzie nie pozabijali przy budce czekajac na bony, jedno przez drugiego sie pchalo... noi pogoda byla do kitu choc to juz nie jest organizatorow wina... pozdrawiam!

fotki

ma ktos jakies fotki i filmiki z beach party? prosze napiszcie badz podajcie linki!

było super

A ja uważam że cena biletu była normalna jak na tego typu impreze, w ogole uważan że najlepszym wyjściem było zakupienie sobie biletu VIP z tego wzgledu ze piwo wódka i drinki oraz jedzenie było w cenie biletu wiec wyszło by na to samo jezeli mialabym kupować normalny bilet a potem jakis alkohol, poza tym mozna było normalnie usiąsc przy stoliku zostawic kurtke bez obawy ze ci ktos cos ukradnie, a co do imprezy było zaj****** za rok tez tam bede napewno

vv

bylo wspaniale! bilety mogł by byc troszke tańsze jednak nie zaluje tyh pieniazkow. bylam i w pt i w sob i bylo fantastycznie! pozdrawiam :D

impreza z*******a! byłam na każdej vivie, ale ta była the best :)

Moim zdaniem cena biletu byla odpowiednia co do tego typu imprez. Nie zaluje ze wydalam tyle kasy bo z****iscie sie bawiłam!! Oczywiscie drugi dzień byl lepszy.. ludzi też było wiecej i wszyscy sie swietnie bawili =D. Za rok tez ide ! koniecznie !

JAKEŻEM

BYŁO SUPER! TYLKO BILETYW DROGIE! :-) CÓŻ.. JA NIE ŻAŁUJE, BO BAWIŁAM SIE z****...FAJNIE!

JAKEŻEM

BYŁAM JUŻ 2 RAZ I NIE ŻAŁUJE, BO KONKRETNIE GRALI, ŻE MAŁA BANIA! :-) OBYŚMY SPOTKALI SIE ZA ROK! ;-)

aga

Impreza udana... Cena stanowczo za wysoka. Bilety na koncert Atb w Poznaniu kosztowaly 50zl.... Ale bawiłam się całkiem fajnie.

BP 2006 foto mam

http://community.webshots.com/user/MrTaLiBaN01
http://community.webshots.com/user/czesti99

Coś Ciekawego W Gdyni...

Jako stały bywalec tej imprezy a byłam już 4 raz (4 dni 2 edycje) moge sie wypowiedzieć... Impreza jakich mało!!! Przedewszystkim trzeba miec pozytywne nastawienie i kochać takie imprezy... Zawsze bawie sie na czysto...(ewentualnie piwko) Jeśli chodzi o bony... bardzo dobry pomysł!! Jak ktos pomyśli to kupi tyle ile potrzebuje bonów a alkohol dostaje juz z predkoscia swiatła ale przeciez nie chodzi o to zeby siedziec i pic. Trzeba sie bawić :) Od poczatku do końca mam mnustwo energi...Jak to sie dzieje?? Wystarczy wsłuchac sie w porywajaca muzyke popatrzec na piekny pokaz pirotechniczny i laserowy bawic sie z uśmiechnietymi ludzmi pozytywnie nastawionymi do świata... którzy wiedza jak cieszyc sie chwila... bez nazekania nawet jesli całą noc bawisz sie w deszczu. Jeszcze przechodzą mi ciarki jak wspominam te 2 najpiekniesze dni w roku. Byle szybko czas zleciał do nastepnego BP. / (oo) /

Beach Party 2006

Byłem na kazdej z trzech edycji. Zeszło roczna wydaje mi sie bardziej udana ale i tak na tej bylo naprawde zajefajnie:D:D nie wiem co tak jeczycie o cene biletu 60 zł to moze i sporo ale sadze ze warto bylo wydac te pieniadzel. Bylem w pietak i sobot, i w sobote duzooooooo bardziej mi sie podobalo. Organizacja naprawde pozostawiala wiele do zyczenia tak jak i na kazdej duzej imprezie w polsce ale jakos juz sie do tego przyzwyczaiłem. I pomysl z bonami psssssss dajcie spokuj. Pozdro dla wszystkich ktorzy bawili sie na tej IMPREZIE :):):):):)

mialam okazje byc rok temu bawilam si e z****iscie ale co do tegorocznrj imprezy mam male ale cena biletow byla stanowczo za wysoka bo jak bylam na westbamie w dabiu kolo bytowa to bilety kosztowaly 25 zl.mam nadzieje ze za rok pojade i bedzie jeszcze lepiej niz w tym roku.pozdrowienia :)

SCENA LIPNA, TNIECIE PO KOSZTACH

JESTEM ZAŻENOWANY. BYŁEM ROK TEMU ,BILETY BYŁY ZA 35 ZŁ A TERAZ 60 A ZA CO??? ROK TEMU SCENA GIGANT I KUPA LUDZI...A TERAZ ... SCENKA JAK Z DISCO POLO I USTAWIONA DO MOŻA A LUDZI MAŁO...LICZYLISCIE ZE PODNIESIECIE CENE BILETÓW, POTNIECIE PO KOSZTACH I GRA? NIE NIE, ZAWIODLEM SIE I NIEPOJADE...NO I ZNÓW W GDYNI A NIE NP W GDAŃSKU...ROK TEMU BYŁ WYPAS ,TERAZ ŻENADA. NAWET TANCERKI WEBAWANO PRZEZ NETA!!!! (SPRAWDZCIE NA WP) PRZEZ TO WIECEJ JUZ NIEDAM SIE NABRAC I NIEPOJADE.BEZ KLIMATU, STRATA KASY

Beach Party Gdynia 2006

więcej
do góry