Widok

Beach Party Gdynia 2006

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Już 11 i 12 sierpnia br. na gdyńskiej plaży odbędzie się III edycja scenicznego Mega Show ze znakomitą muzyką światowej sławy dj-ów i wokalistów.11.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* PIET BLANK & JASPA JONES (Niemcy)* LUCCA (Republika Czeska)* DAVE Mc CULLEN (Belgia)* ANDY MOOR ( Wielka Brytania)12.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* WESTBAM (Niemcy)* RANK 1 (Holandia)* OLAV BASOSKI (Holandia)* BENASSI ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beach Party Gdynia 2006

Już 11 i 12 sierpnia br. na gdyńskiej plaży odbędzie się III edycja scenicznego Mega Show ze znakomitą muzyką światowej sławy dj-ów i wokalistów.11.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* PIET BLANK & JASPA JONES (Niemcy)* LUCCA (Republika Czeska)* DAVE Mc CULLEN (Belgia)* ANDY MOOR ( Wielka Brytania)12.08.2006, godz. 17:00 zagrają:* WESTBAM (Niemcy)* RANK 1 (Holandia)* OLAV BASOSKI (Holandia)* BENASSI ...
więcej

odpowiedź

dominisia15: to zależy ile masz lat? Viva Club co roku organizuje castingi na tancerki na impreze BP tam możesz spróbować swoich sił, ale niestety dopiero za rok a jeżeli chcesz mieć tam jakiekolwiek szanse radze trenować.

Party

Jak dla mnie impreza była przednia. Byłam na różnych gibanach ale na tej nie było najgorzej.Pogoda nie dopisała, ale to nie wina organizatorów.Ciekawe czy ktos wybiera sie na Mayday'a?

Tancerki Benassi Bros

Co do tancerek to obie są zajete :) Wiec numerów telefonów do nich nie bedzie :) Zwlaszcza ze jedna z nich jest moją wybranką :)
A wiecie, ze Westbam grał nie ze swoich vinyli, bo jego zostaly zagubione na lotnisku w Berlinie. Dlatego wlasnie zagral tak wiele starych kawalków, i malutko nowosci.

Tancereczka

Tancerki były swietne, szkoda tylko że było ich tak mało, a szczególnie ta w srebrnym stroju... Mmmm... Bajka :>

Super balet

Byłam tylko w piątek kiedy pogoda była nijaka,ale te wrażenia po integracji z uczestnikami imprezy pod balonem,by schować się przed deszczem...no a potem już taniec w samym deszczu! .Co do ceny biletu,to nie narzekam,bo wejściówki miałam za free;-)Pozdrawiam wszystkich,którzy bawili się tak świetnie jak ja i tych,którzy wybierają się również w przyszłym roku,bo ja będę na pewno jezeli tylko wygram darmowe wjazdy...........

W zeszlym roku bylo lepiej

W tym roku z organizacja bylo kiepsko.Szegulnie jakies dziwne bony na wode piwo i drinki co za paranoja.Trzeba bylo stac pol godz po bony albo i dluzej a panie sprzedajace kartki strasznie zakrecone.KOLEJKA JAK PO KARTKI ZA MIESEM W PRE-LU.MUZA DOBRA LUDZIE SPOKO WYBAWILEM SIE DOBRZE.NA NASTEPNY ROK TEZ SIE WYBIORE TYLKO PROSZE ORGANIZATOROW O NIE WPROWADZANIE BONOW BO JEST TO STRASZNIE MECZACE I PSUJACE TROSZKE ZABAWE DUZO CZASU UCIEKA.POLECAM IMPRE WSZYSTKIM LUBIACYM DOBRA ZABAWE:)))))))))

impreza beach party 2006 była super

westbam,benasi bross,olaf basowski zagrali najlepiej!!!! pogoda dopisała,super scena i dobrze zorganizowana impreza, organizatorzy imprezy wykazali sie pozdro dla nich!!!!!!! wiecej takich imprez!!!!

gitarowy balet

super było więcej takch baletów

paulinka

bylo super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale na afterce bo tak to ciagle lalao,ale pozniej uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

zakochany

moi drodzy mam mega problem.poznalem na tej imprezie mega laske.byla w bialym dresiku z napisem na pupie bebe.nie wiem nic o niej poza tym ze mieszka w rzeszowie.nie moge przestac o niej myslec.wiem ze to smieszne ale moze ktos kojarzy!!!!

patrycja

bylo z****iscie tyle ze ciagle lalo,ale nawret to nie przezkadzalo w dobrej imprezce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!troche za drogie bilety

z****iście...ALE

czesc byłam na BP 1 raz uwielbiam takie wieksze imprezy na każdej z moim towarzystwem bawimy sie super ale... tak jak zwykle jest ale i to do organizatorów!!! ZA DROGO!!! I PO CO TE KOMUNISTYCZNE KARTKI PRZEZ KTÓRE TRACIŁO SIE CENNY CZAS!!! NO BO JAKBY BYŁO MAŁO TO ZAKOŃCZYLIŚCIE O 4 A AFTER Z TEJ WIEDZY CO MAM ROBI SIE NA ŚWIERZYM POWIETRZU I TO JEST TEN CAŁY EFEKT! AAA CZYTAJAC TE KOMENTARZE POPRAWCIE BŁĘDY ZEBY NA DRUGI ROK BYŁO z****IŚCIE na pewno będę chodzby po to by porównac ale najbardziej dla tej atmosfery i tej pięknej relacji międzyludzkiej przy okazji pozdrawiam wszystkich których poznałam no i cóż do zobaczenia w przyszłym roku a jeśli ktos ma filmik lub foty to plis... :) tez coś mam :)

tancerki z benassi bross

widzialem wystep sandy.i do tego te dwie tancerki-polubilem kolr turkusowy i w ogole szkoda gadac...z****iscie bylo,pogoda dopisala i westbam tez dal rade

wózek

z*******a imprezka ubawilem sie po pachy jadac limuzyna do Gdyni bylo naprawde fajnie i te dziewczyny witajace promiennym usmiechem na poczatek mnie rozwalily na dechy ale za rok bede rowniez z wami bo jak sie bawic to sie bawic!!!!
hehehe!! POZDRAWIAM ! ! !

Dlaczego wciąż myślę o..........

I co z tego,że wakacje skończyły się wieki temu,a totalny październik odbiera chęci do życia?Ja nawet dzisiaj z uśmiechem wspominam pewien piątkowy wieczór,który miałam okazję spędzić na balecie zwanym Beach Party...
Jako koneserka HOUSE'A musiałam tam być. A że cena biletów przekraczała moje możliwości finansowe, to jedyną nadzieję stanowiło wygranie w ulubionym radyjku darmowego wjazdu. Wygrałam. I tu mała uwaga. Na otwarcie kasy z darmówkami musiałam czekać z kumpelą dwie godziny! A co,jeśli chciałam usłyszeć Easy'ego, który grał jako pierwszy? Lokalizacja imprezy w porządku (do plaży mam pięć minut drogi). Natomiast o co chodziło z tymi platformami? Nie żeby kręciły mnie skąpo odziane tancerki, ale zastanawiające jest to, że miały tam być,a jednak ich brakowało. Czyżby organizatorzy faworyzowali osoby baletujące w sobotę,czy też zwyczajnie nie wyrobili się z właściwą organizacją obiecanego "show"?
Koniec z tym narzekaniem! Muza świetna, ludzie jeszcze lepsi. Zwłaszcza ci, którzy nie schowali się pod balonem przed deszczem (jak ja), ale mieli odwagę pląsać po mokrym piasku. Szczególne pozdrowienia kieruję w stronę panów ochroniarzy, którzy szczelnie obstawili linię brzegową, najwyraźniej obawiając się, że ktoś przypłynie wpław i wbije się nielegalnie na imprezę. Gorąco pozdrawiam również faceta, który "nie mógł się napatrzeć" podejrzewając mnie o brak bielizny...Nie mogę zapomnieć o ochroniarzach w wydaniu męskim i żeńskim, którzy zmuszeni byli obmacywać wszystkich wchodzących.
Generalnie pozdro również dla trzech facetów, którzy następnego dnia po piątkowym balecie na plaży, jadąc trolejbusem z Karwin,wyjątkowo trafnie skomentowali wydarzenie dnia poprzedniego, jakim niewątpliwie było Beach Party...
Kto wybiera się w przyszłym roku? Ja już liczę dni do kolejnej nocy spędzonej na melanżu na (gdyńskiej mam nadzieję) plaży.....

Viva Beatch Party 2006

nie bede sie czepial...impreza w sobote rozkrecila sie na wystepie Benssi Bross i do tego te dwie tancerki miammmm num.tel jakis??

wiecej takich baletów

z*******a imprezka jesli ma ktos z niej filmik prosze odezwijcie sie do mnie.

Viva beatch party 2006

hmm...limuzyna powiadasz....z tego co ja zauwazylam to limuzyna przyjechalay gwiazdy m.in.wesbam czy benassi bross.wiec ktos ma bujna wyobraznie chyba he he

beatch parrrrty

tancerki benassi bross w sobote byly gorace tak samo jak wykonawczyni-Sandy.doznalem szoku i to pozytywnego...westbam gral starsze kawalki ale bylo i tak super za rok powtorka

Beach Party Gdynia 2006

więcej
do góry