Widok
Beach Party Gdynia 2007
[foto15]Beach Party Gdynia 2007 - niezapomniany live-spektaklOficjalna Strona Beach Party 2007W ostatni weekend lipca zapowiada się duża dawka znakomitej muzyki w bardzo wakacyjnym wydaniu.27 i 28 lipca na gdyńskiej plaży odbędzie się czwarta edycja największego muzycznego wydarzenia lataBeach Party Gdynia 2007.Będą to dwa dni światowej muzyki klubowej w wykonaniu najlepszych międzynarodowych ...
więcej
więcej
JAKIE TECHNO?
Po piersze ludzie mowiacy ze BP to muzyka techno to sa w duzym bledzie. To jest Trance i pochodne. Ludzie bedacy w temacie, wybiora tylko piatek (ATB to zadna gwiazda, zamulacz, tak samo jak reszta gwiazdek na sobote) dajcie spokoj z ATB. Dajcie nam cos nowego, swiezszego, kogos, kogo jeszcze nie bylo w Polsce.
Ania - powodzenia, zero rozeznania jezeli chodzi o muzyke elektroniczna... cyt. "fani muzyki techno"
Ania - powodzenia, zero rozeznania jezeli chodzi o muzyke elektroniczna... cyt. "fani muzyki techno"
Beach Party Gdynia
witam was:) co wy piszecie za glupoty ludzie beach party to impreza w tym roku trance zadne techno ,jak chcecie posluchac sobie techno to jedzcie na scootera a nie tutaj !!! to tyle na temat ...A ogólnie lepsza impreza o wiele zapowiada sie w Piatek sma line up mówi sobota tylko ATB i mr.sam :/ Piatek same gwiady polecam wszytskim piatek {Trance} :) pozdro :0
Beach Party Gdynia
witam was:) co wy piszecie za glupoty ludzie beach party to impreza w tym roku trance zadne techno ,jak chcecie posluchac sobie techno to jedzcie na scootera a nie tutaj !!! to tyle na temat ...A ogólnie lepsza impreza o wiele zapowiada sie w Piatek sma line up mówi sobota tylko ATB i mr.sam :/ Piatek same gwiady polecam wszytskim piatek {Trance} :) pozdro :0
Beznadzieja
Heineken Opener Festival 2007 czy Creamfields to byly imprezy warte tych pieniedzy chociaz osobiscie nie bylo mnie na zadnej. Beach Party nie siega im do piet. Bylem 3 lata temu i generalnie wielka wixa. Dobrego tranceu tam nie uslyszycie. Komercha i do tego marnego kalibru (Armin van Buren, Tiesto czy chocby Paul van Dyk ktory akurat nie gra czesto kalsycznego tranceu)
moja opinia
Przykre jest, ze impreza ta jest propaganda narkomanstwa.Piwo 0,3 litra ,4% kosztowalo 8 zl w tamtym roku.Ile bedzie kosztowac w tym ? Zapewne wiecej.Nie trudno domyslec sie, ze mlodziez wybiera narkotyki,ktore w tym wypadku sa tansze i pozwalaja sie bawic dluzej.Dajmy na przyklad kolesia , ktory potrzebuje 12 takich pseudo-piweczek do dobrej zabawy.Musialby sie wykosztowac 96 zl.Za taka kwote moglby kupic pare dzialek jakiegos gow_na lub kilkanascie tabletek ecstasy.Wlasnie taka sytuacja miala miejsce ubieglego roku ...
ImPrEzKa NiE dO w*******Ia
imprezka byla dobra co prawda troche drogo ale i tak wybralem sie na dwa dni:d chociaz na pierwszym dniu bylo mniej ludzi i wogule mi sie zabardzo niepodobal pierwszy dzien>a drugi jeszczze uszedl bylo owiele lepiej niz na pierwszym efektow wiecej ludzi tylko muzyka mi sie w penwych momentach nie podobala a tak to imprezka gicior:d :) a bk selekcja byla na drugim dniu ale sie zdziwilem!bo na pierwszym wpuszczali bez zadnego ale! ROK TEMU TO BYLO COS ALE W TYM ROKU DALI PLAME I TO OSTRO NIEDOSC ZE DROGO TO JESZCZE c***OWO a co wy sadzicie o imprezce
za rok niebedzie BP
z tego co mi wiadomo to za rok ma juz niebyc tej imprezki mialem dwie kumpele kture byly tancerkami na imprezie I powiedzialy mi ze rozmawialy z kierownikiem i prawdopodobnie w przyszlym roku niebedzie juz kolejnej edycji bo niebedzie gdzie zrobic W sopocie jest zamala plaza wiec raczej odpada a w gdyni podobno mieszkancy sie burza i im to przeszkadza! i prawdopodobnie to byla ostatnia edycja BEACH PARTY
SZALU NIE BYłO
WITAM..... POwIEM KROTKO ..."SZAłU NIE BYLO" doslownie ...z roku na rok coraz drożej i GORZEJ....w sobote stanoczo brakowalo mocniejszych bitów....szkoda .... razem z zonka zwinelismy sie juz o 2:00 jak duza czesc ludzi.. dzisiaj sluhalem COSMIC GHATE z 2005 i strasznie żalowalem ze nie bylo takiego klimau :((((( jego secik naprde by powiózł ludzi ...... a jesli chodzi o vip ...to byla dopiero zenada ...jhahahahahahaha..... te tancerki to nie porozumienie, nie potrafiące tańczyc.....tego roczną imprezką jestem ZAWIEDZIONY !!!!!!!!!!!!!!!!!
bylo naprawde fajniasto:)
mimo ze nie bylam w srodku tak jak wiekszosc to i tak sie swietnie bawilam:) wiadomo ze gdybym byla blizej lepiej bylo by slychac i widac ale nie nazekam bo naprawde bylo warto.....denerwowaly mnie tylko malolaty ktore powiinny byc w domu!!! i wiecie co? BP powinno trwac troszke dluzej.....:)
Z roku na rok coraz gorzej...
W piątek muzyka była beznadziejna... totalna porażka... Sobota już nieco lepiej... Zaskoczył mnie ATB, myślałem, że odegra swoje zwałowate kawałki i to będzie na tyle, jednak koleś naprawdę zagrał porządnie... Dla niego tylko brawa sie należą... Reszta do kitu!! Bardzo słaba ekipa, a na dodatek taki drogi wjazd!! ZAŁAMKA
ATB ZAJEBISTY POKAZ:)
Perwszy raz bylam na takiej imprezie i...nie zaluje bo bylo ZAJEFANIE:)Super muza, super ludzie, spokoj wsrod tlumu, zadnych zaczepek no bajka za rok powtorka koniecznie tylke troszke slonca wiecej moglo by byc nieprawdaz??Ale ATB to jest to na co czekalam BOMBA:)Dzieki za fajna imprezke wszystkim organizatorom buzka
Beach Party górą !!!!!
HEJ ludzie ! jesli macie filmiki z tej niebianskiej imprezy to dawajcie do mnie :) bylabym bardzo wdzieczna :) ps.kolego w czarnej koszulce i w czarnych wlosach odezwij sie !!!!! Agata
czy ktos ma jakis kontakt z moim Maxem?? czy ktos ma e mail do niego??? lub gg??? pozdro dla wszystklich buzka . MARTA
czy ktos ma jakis kontakt z moim Maxem?? czy ktos ma e mail do niego??? lub gg??? pozdro dla wszystklich buzka . MARTA