Widok

Beach Party Gdynia 2007

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Beach Party Gdynia 2007 - niezapomniany live-spektaklOficjalna Strona Beach Party 2007W ostatni weekend lipca zapowiada się duża dawka znakomitej muzyki w bardzo wakacyjnym wydaniu.27 i 28 lipca na gdyńskiej plaży odbędzie się czwarta edycja największego muzycznego wydarzenia lataBeach Party Gdynia 2007.Będą to dwa dni światowej muzyki klubowej w wykonaniu najlepszych międzynarodowych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beach Party Gdynia 2007

[foto15]Beach Party Gdynia 2007 - niezapomniany live-spektaklOficjalna Strona Beach Party 2007W ostatni weekend lipca zapowiada się duża dawka znakomitej muzyki w bardzo wakacyjnym wydaniu.27 i 28 lipca na gdyńskiej plaży odbędzie się czwarta edycja największego muzycznego wydarzenia lataBeach Party Gdynia 2007.Będą to dwa dni światowej muzyki klubowej w wykonaniu najlepszych międzynarodowych ...
więcej

Ok byle bysmy sie niepozabijali :D:D:D

SPRZEDAM BILETY NA BEACH PARTY

HEJKA!!Sprzedam DWA bilety na beach party na sobote na ATB:)pozdrawiam.

2 bilety na Beach party Piatek

Odsprzedam 2 bilety na Beach Party (PIĄTEK)
cena za 2 bilety 100zł
Odbiór osobisty Poznań, lub kurier wiecej info na
http://www.allegro.pl/item219682512_2_bilety_na_beach_party_2007_piatek_pilnie_.html
..

leeeeecimy, nie śpiimy ;]

hehehe :D WPIS PONIŻEJ jest dooobry... ;D

zaakceptujemyy ;] miłej zabawy wszystkim. ;]

piekni, młodzi i bogaci !

no młodzi ! zaakceptujecie na plazy dwie pary "młodych" pięćdziesięciolatków ??? spoko, pośladków nie pokażę ale ramionka tak ! :D

bilety 2 vip strefa

sprzedam - piatek 250zł/szt
odbiór osobisty,płatne przy odbiorze
504 234 038

szkoda

szkoda ze bilety sa takie drogie ;/

Darmowe gadżety na Beach Party 2007

MixPlus (sponsor imprezy) ma rozdawać darmowe gadżety na Beach Party 2007 w Gdyni od 18.00

...

Pisac ludziska kto będzie ze świętokrzyskiego ??

mnie tam nie bedzie...:-(((

cały rok czekam na impreze i raczej sie tam nie zjawie... dzieli mnie 400 km a moi znajomi jakos sie w tym roku wyłamuja..!!! a samej to tak nie bardzo:-(

Impreza roku :)

Ludzie piszacy ze w tym roku beda beznadziejni dj'e ktorzy nie graja trance'u mnie rozsmieszaja ;D heh pewnie c-bool i kalwi&remi to jest cos?! Sander, Menno, Baker, N2O, Tiddey - poprostu malina :) Pie..... wixiarze z Was ;]

Ibiza nie ma sobie rownych :)

i tak nigdy nie bedzie takich imprez jak na Ibizie, tam to dopiero wypasione biby sa :) u nas mozemy tylko pomarzyc o takich .....

SPRZEDAM BILETY NA BEACH PARTY!!

WITAM! Sprzedam dwa bilety na beach party na piatek i byc moze tez bede miec na sobote!Osoby zainteresowane prosze pisac na meila>

Bilety sprzedam

Mam do sprzedania bilety na Beach Party 2007!! piatek 50zl/szt a sobote 70zl/szt.

moja opinia

Przykre jest, ze impreza ta jest propaganda narkomanstwa.Piwo 0,3 litra ,4% kosztowalo 8 zl w tamtym roku.Ile bedzie kosztowac w tym ? Zapewne wiecej.Nie trudno domyslec sie, ze mlodziez wybiera narkotyki,ktore w tym wypadku sa tansze i pozwalaja sie bawic dluzej.Dajmy na przyklad kolesia , ktory potrzebuje 12 takich pseudo-piweczek do dobrej zabawy.Musialby sie wykosztowac 96 zl.Za taka kwote moglby kupic pare dzialek jakiegos gow_na lub kilkanascie tabletek ecstasy.Wlasnie taka sytuacja miala miejsce ubieglego roku ...

...

dla atb z chęcią bym sie tam pojawila.

nie wyrobie

matko nie ma lepszej impry od each p[arty! nigdy nigdzie lepiej sie nie bawilam jak tam heh... niech juz bedzie ten 27...;(

mandaryna

nie ma mandaryny to nie ide ...... z kim sie bede bawil jak nie z ....... :P, kto mi zaspiewa .... ???????

Beznadzieja

Heineken Opener Festival 2007 czy Creamfields to byly imprezy warte tych pieniedzy chociaz osobiscie nie bylo mnie na zadnej. Beach Party nie siega im do piet. Bylem 3 lata temu i generalnie wielka wixa. Dobrego tranceu tam nie uslyszycie. Komercha i do tego marnego kalibru (Armin van Buren, Tiesto czy chocby Paul van Dyk ktory akurat nie gra czesto kalsycznego tranceu)

Beach Party Gdynia 2007

[foto15]Beach Party Gdynia 2007 - niezapomniany live-spektaklOficjalna Strona Beach Party 2007W ostatni weekend lipca zapowiada się duża dawka znakomitej muzyki w bardzo wakacyjnym wydaniu.27 i 28 lipca na gdyńskiej plaży odbędzie się czwarta edycja największego muzycznego wydarzenia lataBeach Party Gdynia 2007.Będą to dwa dni światowej muzyki klubowej w wykonaniu najlepszych międzynarodowych ...
więcej
do góry