Chciałabym się podzielić moimi dobrymi wrażeniami z korzystania z usług Bioway'a w Galerii Bałtyckiej. Moje posiłki tam stały się już niemal codziennym rytuałem - pracuję w pobliżu i po pracy wpadam zjeść :) Chcę tu wyrazić swój podziw dla pań tam pracujących - często roboty mają mnóstwo, kolejka klientów oczekujących do kasy jest bardzo długa, a one są tak szybkie i miłe przy tym, że aż mi się to w głowie nie mieści :) nie wyobrażam sobie jak można jednocześnie smażyć naleśnika, kasować, nakładać kolejne danie i jeszcze przy tym się uśmiechać i rozmawiać z klientem - a one to potrafią :) Wprawdzie personel się zmienił ostatnimi czasy, ale wciąż są 2-3 panie, które pracują tam już od bardzo dawna - serdecznie panie pozdrawiam! Jedzenie jak dla mnie jest pyszne, co jakiś czas pojawiają się nowe dania, także bywając kilka razy w tygodniu nie zdołałam niczym się przejeść tak, by przestać to lubić. Bioway często poprawia mój nastrój po pracy, którą nieszczególnie lubię. Dziękuję Wam i obiecuję wciąż odwiedzać!
Beata S.