Do odwiedzenia tej akurat restauracji zachęciły mnie dobre opinie, pomimo dość wysokich cen.Po wejściu do lokalu odniosłam miłe wrażenie pozytywnego nastroju. Mój wybór padł na spagetti Carbonara, które bardzo lubię i często zamawiam.
Niestety, mogę szczerze i uczciwie napisać, że jeszcze nigdy nie jadłam tak nieudanego "spagetti"!
Przestrzegam wszystkich przyszłych klientów tego lokalu i amatorów Carbonary !!!
Po pierwsze, podana porcja była niewielka, makaron twardy, nie al'dente, o mącznym posmaku, bez natki pietruszki i posypanego sera, z odrobiną niedoprawionego sosu. Próbowałam poprawić jakoś smak dodając sól i oliwę, ale naprawdę niewiele to dało!
Na pytanie kelnera czy wszystko ok z potrawą, odpowiedziałam zgodnie z prawdą jak wyżej. Zaproponował mi wymianę na inne spaghetti, na co przystałam i talerz został zabrany.
I tu czekała na mnie następna niespodzianka! Kelner poinformował mnie, że "szef" jednak zdecydował się skasować mi pół ceny za pseudocarbonarę.
To bardzo niepoważny i nieprofesjonalny stosunek do klienta, dlatego więcej nie zaryzykuję i nie polecę nikomu tego lokalu!