Widok
Beata - opinia
Wykupiłam karnet na maj, mając nadzieję że w pełni skorzystam z usług klubu. Okazało się, że sauna jest nieczynna z powodu awarii. Ale do kiedy??? A poza tym wykupiLam karnet, który obejmował również wejście do sauny, a tej usługi nie otrzymałam. Co w zamian?. Nie ma żadnej informacji, ponieważ nikt nie wie nic. Dezorganizacja
Moja ocena
Fitness Klub Zdrofit
kategoria: Sauny
obsługa: -
oferta: -
wyposażenie: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Przecież sauna damska się spaliła! Że tak to powiem jakiś " kretyn" położył na te kamienie drewniane wiadro czy coś w tym stylu i sauna poszła z dymem. Matylda nam to mówiła na zajęciach. Poza tym wystarczy wejść i zobaczyć że jest połowicznie spalona. A to nie jest wina ludzi pracujących w Calypso że jakiś Łoś( klient siłowni) nie pomyślał i przez swoje własne niemyślenie spowodował pożar.
Z naszej strony mogę jedynie przeprosić i zapewnić że zwłoka w remoncie sauny nie wynika z lekceważenia potrzeb klientów, ale jest spowodowana czynnikami od nas niezależnymi. Na szczęście zdołaliśmy się już z nimi uporać i jeszcze w tym, najpóźniej w następnym tygodniu, sauna zostanie przywrócona do użytku.