Widok
Bebilon 1
Bebilon 1
Witam jestem samotna matką (17lat) wychowującą 3 miesiecznego synka. Moje dziecko po każdym mleku ma zadwardzenie jedynie po bebilonie moze normalnie sie załatwiać. jest mi ciezko kupic mleko za 40 zł co 5 dni :) z checia przyjme jaką kolwiek pomoc.
Zobacz ogłoszenie »
Witam jestem samotna matką (17lat) wychowującą 3 miesiecznego synka. Moje dziecko po każdym mleku ma zadwardzenie jedynie po bebilonie moze normalnie sie załatwiać. jest mi ciezko kupic mleko za 40 zł co 5 dni :) z checia przyjme jaką kolwiek pomoc.
Zobacz ogłoszenie »
Ależ wy jesteście przemądrzałe!! Jestem matka 2 dzieci i przy pierwszym nie miał kto mnie pokierowac także nie wiedziałam że trzeba miec diete by móc karmic piersia aby dziecko nie miało kolek,jeśli się pochodzi z rodziny patologicznej to nie ma co liczyc na takie wsparcie jak wiadomości o takich lub innych sprawach.Dopiero przy 2 dziecku wiedziałam co i jak i niemam problemu z karmieniem do dzis a karmie piersia juz 7mc ale co paniusie z miast i te (ą-ę) moga otym wiedzieć albo te których bieda nie dotkneła?????? NIC!!!!!!!!