Widok

Bebilon 1

Bebilon 1
Witam jestem samotna matką (17lat) wychowującą 3 miesiecznego synka. Moje dziecko po każdym mleku ma zadwardzenie jedynie po bebilonie moze normalnie sie załatwiać. jest mi ciezko kupic mleko za 40 zł co 5 dni :) z checia przyjme jaką kolwiek pomoc.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

???

skd znasz moje imie ?

Wanesa

Przestań ściemniac !!

:(

Gdybym mogla to bym karmiła piersia i to najdluzej !!! ale po 2 tygodniach stracilam pokarm ;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Same chamy wchodzą na trójmiasto .pl

NIE KAŻDA KOBIETA MA POKARM,DAJCIE JEJ SPOKÓJ I WŁOŻCIE MORDY W SWOJE p***Y I ZAJMIJCIE SIĘ SOBĄ!!!!!!!!

NIE POMAGASZ TO NIE KOMENTUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

skoro jestes taka wyrozumiala

to idz i Kup jej na rok zapas mleka , pampersów itd !!
I na prezerwatywy nie zapomnij jej jeszcze dać !!

NIE MAM PIENIEDZY/ NIE STAC MNIE NA UTRZYMANIE DZIECKA ------> Nie bzykam się bez zabezpieczenia !! PROSTE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pozatym nie kazda kobieta może karmić piersia nawet gdy bardzo tego chce,ale wy wolicie ublizac bo guwno otym wiecie i liczy sie tylko wasze zdanie. Jesteście naprawde tępe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co do piersi

To ja też nie karmiłam piersią i też nie są najlepsze:Pbby nie napisać tragiczne ale szczerze mówiąc osoba która się decyduje na nie karmienie piersią musi się liczyc z wydatkami mi nan starczało na 1,5 dnia ale ta dziewczyna jest bardzo młoda więc nie wiem dzieci zawsze kosztują.

Ależ wy jesteście przemądrzałe!! Jestem matka 2 dzieci i przy pierwszym nie miał kto mnie pokierowac także nie wiedziałam że trzeba miec diete by móc karmic piersia aby dziecko nie miało kolek,jeśli się pochodzi z rodziny patologicznej to nie ma co liczyc na takie wsparcie jak wiadomości o takich lub innych sprawach.Dopiero przy 2 dziecku wiedziałam co i jak i niemam problemu z karmieniem do dzis a karmie piersia juz 7mc ale co paniusie z miast i te (ą-ę) moga otym wiedzieć albo te których bieda nie dotkneła?????? NIC!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

własnie po coś masz te cycki tak ? to karm dzieciaka :) i zbieraj na silikony jak ci szkoda piersi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnie szkoda ci cycków

Ja karmiłam moje dzieci piersia... W końcu po to są !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

a nie było Ci ciężko się bzykać ?

I to bez zabzpieczenia... ja w Twoim wieku to o książkach myślałam..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry