Widok

Bebilon Pepti 1 sprzedam

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Moja kolezanka chce sprzedac 9 puszek mleka Bebilon pepti 1 po 15 zł jesli jest ktos zainteresowany podam numer do tej dziewczyny na meila

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bebilon pepti 1 na recepte jest w aptece po 11 zł

image
15 złotych!!!! przecież tak jak hania pisze po ok 10 zlotych jest na receptę, a bez recepty to chyba nikt nie daje dziecku tego produktu, bo to nie mleko nawet.

image
image
Dziewczyny, czy ceny podawane na tym forum zawsze musza być komentowane. Przecież nikt nikogo nie zmusza do zakupu. Ja karmilam Julę Bebilonem Pepti i chyba ze dwa razy zdarzyło się, że zabrakło mi mleka, albo miałam na styk - gdyby ktoś zaoferował mi wtedy możliwośc kupna bez recepty to skorzystałabym. Zawsze to lepiej niż kupować w aptece bez recepty za prawie 23 zł.
Pozdrawiam

komentowane są dlatego ponieważ piszemy po ile i gdzie można kupić najtaniej!!!!! Kupując w aptece na receptę wychodzi taniej ok 35zł niż od twojej koleżanki a to jest dużo!!!

image
wydaje mi się, iż sam sen FORUM polega na komentowaniu i wypowiadaniu się nic więcej nie dodam bo i po co?

image
image
Ja nie kupowałam tego mleka i nie wiem po ile ono jest porosiła mnie o to zebym napisała na forum ze ma to mleko .Kazdy ma prawo sie wypowiedziec . Rozmawiałam z nią i powiedział ze po 11 zł czy to tez jest za duzo ??

image
karla ale nikt nie ma do ciebie o nic pretensji, przecież my się tylko wypowiadamy, gdyby to była 2 to bym wzięła ale 1 już za nami ;D

image
image
Ja to rozumiem i sie nie gniewam a ni nic takiego bo ta moja kolezanka tez przeszła na 2 i a wczesniej miała probione zapasy no i zostało jej 9 puszek ,moze zajdzie sie jakas mamusia ktorej bedzie potrzebne :)

image
do góry