Widok
Będzie pani zadowolona!
Dwa sezony temu kupiłam rowerek damski Unibike Zethos, trochę dokupiłam dodatków i był już mój, od początku miałam problemy z przerzutkami, ale to bylo żle fabrycznie ustawione. po mężowskich poprawkach jednak nie było lepiej, a na serwis nie pojechałam. Dopiero
w maju 2015 kupiłam nowe opony, dętki, łańcuch i osprzęt do tego
i oddałam w ręce serwisu, poprosiłam by spojrzeli też na przerzutki.
Po tygodniu odebrałam rowerek w pełni sprawny i co najważniejsze,
z przerzutkami wchodzącymi jak w masełko, a powiem, że wróciłam z wyprawy z Gdańska do Rzymu ( 2280 km) a rower mnie nie zawiódł ani razu, poza wymianą dętki po wjechaniu na kolce od akacji.
Jestem bardzo zadowolona z serwisu i obsługi sklepu, lubię ten sklep, ale mniej z ciuchów, bo dla mnie za drogie i jeszcze nie było spodenek 3/4 lub 7/8 dla mnie i męża. Pozdro i dziękuję.
w maju 2015 kupiłam nowe opony, dętki, łańcuch i osprzęt do tego
i oddałam w ręce serwisu, poprosiłam by spojrzeli też na przerzutki.
Po tygodniu odebrałam rowerek w pełni sprawny i co najważniejsze,
z przerzutkami wchodzącymi jak w masełko, a powiem, że wróciłam z wyprawy z Gdańska do Rzymu ( 2280 km) a rower mnie nie zawiódł ani razu, poza wymianą dętki po wjechaniu na kolce od akacji.
Jestem bardzo zadowolona z serwisu i obsługi sklepu, lubię ten sklep, ale mniej z ciuchów, bo dla mnie za drogie i jeszcze nie było spodenek 3/4 lub 7/8 dla mnie i męża. Pozdro i dziękuję.
Moja ocena
P.H.U. Żuchliński S.J.
kategoria: Sklepy i serwisy rowerowe
obsługa: 5
asortyment: 4
jakość usług: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.4
* maksymalna ocena 6