Widok
Behemoth, HateSphere, Rootwater
Rootwater 19.00 - 19.40Hatesphere 20.00 - 20.40Behemoth 21.10 - ...Tour info: www.mystic.plSPRZEDAŻ BILETÓW:Gdańsk:Biuro Podróży HEBAN ul. Grunwaldzka 76/78 GDAŃSK (parter - wejście w bramie) tel. 58 346 12 82GdyniaKlub Muzyczny UCHO ul.św.Piotra 2, tel.782-29-69 /wieczorami w czasie imprez i koncertów/Kawiarnia CYGANERIA ul.3-Maja 27, tel.620-77-22Salon Muzyczny PULS ul.Waszyngtona 21 Centrum ...
więcej
więcej
kindermetal?
@post na dole
Nie wiem jak Ty, ale ja zaczynałem słuchać takiej muzyki w wieku 15 lat,a Ty pewnie w wieku 21 i dlatego posługujesz się takim pojęciem. Czemu takim osobom mają sprawdzać dowód osobisty, którego nawet jeszcze nie mają:P A poza tym w regulaminie koncertu nie było napisane że ponizej 18 lat nie wpuszczają. Byłoby chore gdyby takie osoby nie mogly przyjsc i posluchac muzy.
Poza tym co do tematu Behemoth odwalił swoje i poszedł o wiele bardziej podobał mi się Hatesphere. Pozdrawiam
Nie wiem jak Ty, ale ja zaczynałem słuchać takiej muzyki w wieku 15 lat,a Ty pewnie w wieku 21 i dlatego posługujesz się takim pojęciem. Czemu takim osobom mają sprawdzać dowód osobisty, którego nawet jeszcze nie mają:P A poza tym w regulaminie koncertu nie było napisane że ponizej 18 lat nie wpuszczają. Byłoby chore gdyby takie osoby nie mogly przyjsc i posluchac muzy.
Poza tym co do tematu Behemoth odwalił swoje i poszedł o wiele bardziej podobał mi się Hatesphere. Pozdrawiam