Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Jedzenie nie świeże. Porcje maleńkie. Wystrój w stylu lat 60tych. Brudno. Nie...
~Pablo19
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 lipca 2008

grumpy - opinia wątek zamknięty Wystroj inny niz na zdjeciu na stronie restauracji. W srodku lokalu zimno....
~grumpy
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2008

pyszotka wątek zamknięty dzisiaj bylam tu z rodzina na obiadku, polecona mi wieprzowinke na ostro,...
~Ania
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 24 lutego 2008

jest ok wątek zamknięty ja chwale sobie ta restauracje, nigdy sie nie zawiodlam na poledwicy ani na...
~Asia
-

dodano: 24 lutego 2008

bardzo kipsko wątek zamknięty Polędwic bardzo słona że chyba kucharzowi cała miska soli i się wsypała.....
~mateusz
-

dodano: 18 lutego 2008

Zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty stolik zamówiony na 20 ,dostaliśmy o 20,10,danie zamówione o 20,10 nie...
~K.S.
-

dodano: 18 lutego 2008

polecam wątek zamknięty a ja rowniez napisze krotko i na temat. jedzonko jest pyszne najbardziej...
~kasia
-

dodano: 10 lutego 2008

kiepściutko... wątek zamknięty króciutko - kaczka była z domieszką kurczaka a piwo dziwnie mętne :-( chyba...
~K&A
-

dodano: 3 lutego 2008

emila - opinia wątek zamknięty nie rozumi komu zaley na tym by tak oczerniac ta restauracyjke. chodze tu ze...
~emila
-

dodano: 28 stycznia 2008

Dostawa wątek zamknięty Nie oceniam wystroju i obsługi, gdyż zamówiłem jedzenie na dowóz. To była...
~drtygrys
-

dodano: 13 stycznia 2008

katastrofa!!!!!!1 wątek zamknięty Nie bardzo wiem skad biorą sie dobre opinie na temat tej restauracji. tyle...
~Mariusz
-

dodano: 23 grudnia 2007

Mieszane uczucia... wątek zamknięty Witam, byłem dzisiaj w tej restauracji i mam kilka zastrzeżeń, a mianowicie.....
~czeci
-

dodano: 19 grudnia 2007

Nie ma LEPSZEJ! Ta jest NAJLEPSZA! wątek zamknięty Najlepsza Restauracja Chińska w Trójmieście! Dla miłośników tej kuchni...
~K.
-

dodano: 30 listopada 2007

Sygi - opinia wątek zamknięty Fajna restauracjyka z bardzo przystepnymi cenami - polecam kurczaka na ostro...
~Sygi
-

dodano: 24 listopada 2007

mar - opinia wątek zamknięty bylem tam pierwszy raz i uwazam ze jest to restauracja bardzo przyjemna i...
~mar
-

dodano: 22 listopada 2007

przyjdż a nie będziesz żalowal wątek zamknięty ta restauracja jest bardzo schowana ale jedzenie jest super. przechodzilam...
~basia i rafal
-

dodano: 20 października 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

16

wątków

do góry