Widok
Beksiński nieznany - wystawa
[lead]Zbiór ponad stu prac Zdzisława Beksińskiego - fotografii, fotomontaży i grafik komputerowych - będzie można obejrzeć podczas wystawy artysty w dniach od 4 stycznia do 4 lutego 2018 roku w Gdańskim Teatrze Szekspirowskim. Wydarzeniu towarzyszyć będą m.in. wykłady multimedialne, prezentacje filmów dokumentalnych o artyście oraz pokazy VR czyli wirtualnej rzeczywistości.[/lead]20 stycznia ...
więcej
więcej
Drogie bilety?
Czy jest cena za to ,ze kiedys urodzil sie Geniusz ,ktory swa sztuką ,sztuką jedyną w swoim rodzaju,raczył n asz umysł serce i duszę?.To niekupowanie bulek,itp.
Szanowny Panie,Pani-prosze nie uczetniczyć w wystawach i kupować wieprzowine i wołowinę i papierosy oraz alkohol.Ten post dotyczący ceny biletów jest wizerunkiem części społeczeństwa oraz kompromitacją dla osoby ,która go zamieściła.
Szanowny Panie,Pani-prosze nie uczetniczyć w wystawach i kupować wieprzowine i wołowinę i papierosy oraz alkohol.Ten post dotyczący ceny biletów jest wizerunkiem części społeczeństwa oraz kompromitacją dla osoby ,która go zamieściła.
Byłem, widziałem
... A nawet piszę z samej wystawy.
Jeśli zastanawiasz się, czy iść - krótka rada: nie warto!
Obrazów prawie zero (chyba widziałem cały jeden), organizacja dziwna (dlaczego na bilecie napisano: wstęp o 14 I nie spóźnić się! Co sprawiło, że tłum ludzi kłębi się wszędzie. Miałem wykupione VR ale nawet nie chciało mi się czekać w kilometrowej kolejce.
Przyjechałem z poza Gdańska i gdyby to był jedyny powód tej podróży to byłbym wkurzony. A tak po prostu szkoda mi 25 zł, mogłem je wydać lepiej (np. wrzucić ulicznemu grajkowi)
Jeśli zastanawiasz się, czy iść - krótka rada: nie warto!
Obrazów prawie zero (chyba widziałem cały jeden), organizacja dziwna (dlaczego na bilecie napisano: wstęp o 14 I nie spóźnić się! Co sprawiło, że tłum ludzi kłębi się wszędzie. Miałem wykupione VR ale nawet nie chciało mi się czekać w kilometrowej kolejce.
Przyjechałem z poza Gdańska i gdyby to był jedyny powód tej podróży to byłbym wkurzony. A tak po prostu szkoda mi 25 zł, mogłem je wydać lepiej (np. wrzucić ulicznemu grajkowi)
Żenada, a nie wystawa !
Wystawa żenująco uboga, ekspografia nieistniejąca. Rzadko spotyka się tak złą wystawę, tak dobrego artysty ! Wstyd (prezentacja 3D odbywa się w korytarzu) !
Rezumujac, to kwalifikuje się tylko i wyłącznie na darmową wystawkę w przestrzeni publicznej.
Nie warto. Lepiej tą sumę przeznaczyć na cel harytatywny !
Rezumujac, to kwalifikuje się tylko i wyłącznie na darmową wystawkę w przestrzeni publicznej.
Nie warto. Lepiej tą sumę przeznaczyć na cel harytatywny !
PRZESTRZEGAM!
UWAGA bo to zakrawa na naciąganie... trochę ponad 100 wydrukowanych prac formatu A3 i kasują po 15 PLN od osoby? Wystawa na poziomie kółka fotograficznego z liceum plastycznego (bez urazy).
Organizatorowi nie jest wstyd? To nie powinno kosztować więcej jak symboliczne 5 zł... Lepiej już na komputerze sobie obejrzeć we własnym zakresie, szkoda zachodu...
Organizatorowi nie jest wstyd? To nie powinno kosztować więcej jak symboliczne 5 zł... Lepiej już na komputerze sobie obejrzeć we własnym zakresie, szkoda zachodu...
Wystawa mocno przereklamowana
Nie mówię, że zła, nie mówię, że nie warto iść, ale nie bardziej warto niż np. Malarstwo na Wybrzeżu w latach 1945-1955 do Pałacu Opatów czy na Mistrzów Szkoły Paryskiej do PGS, a za to tłumy dzikie, bo wszyscy ciągną bez sensu na 14.00 zgodnie z info na bilecie. Trochę obrazów, zdjęć, plakatów, ze 2 projekcje filmowe, które w tym przesuwającym się tłumie oglądają się trudno. Do projekcji virtual reality, półgodzinna kolejka, a potem kilka minut w okularach i słuchawkach z filmem w typie Katedry. No ok, ok.