Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pizzeria bemol w gdyni l zamknięta ?? wątek zamknięty czy pizzeria bemol jest zmknieta na stałe czy sie gdzieś przeniosła? mieli...
~ja
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2013

polecam wątek zamknięty Cała nasza firma żywi się tam przynajmiej z 6 lat, pizza bardzo dobra ,...
~Auto Caros Cisowa
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 stycznia 2013

odpowiedź właściciela wątek zamknięty Nawiązując do opini Pani Korilin z dnia 06.09.12r. w sprawie zamiany pizzy na...
~właściciel
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 września 2012

Nie polecam! wątek zamknięty Obsługa: Pani zachowywała sie jakby pracowała tam za karę,była bardzo...
~koriiin
-

dodano: 6 września 2012

Lubie to! wątek zamknięty W Bemolu jadam od dawna. Pizza ciepła i pachnąca o doskonałym cieście. Nie...
~Michał
-

dodano: 9 sierpnia 2012

nie polecam wątek zamknięty Faktycznie popsuło się strasznie.Z tak dobrej pizzy zrobiło się kompletne...
~Magda
1

dodano: 22 maja 2012

Osobiście odradzam. Mieszkam nad tą pizzerią! wątek zamknięty Z drugiej strony pizzerni widać przez okna gdzie przygotowuje się ciasto....
~Pepe
5

dodano: 17 czerwca 2011

Nie polecam wątek zamknięty Wiem z pewnych źródeł, że zmieniło się tam szefostwo jakoś w grudniu. Już nie...
~nie polecam
1

dodano: 29 marca 2012

Tanio i smacznie wątek zamknięty Duży wybór pizz w niskich cenach, pizze bogato posypane składnikami, do tego...
~Pizzerinka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2011

nie wiem co mowic wątek zamknięty mi ogolnie smakuje ale slyszalem opinie ze pracowali tam i nie polecaja
~nachos
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 grudnia 2009

Koszty wątek zamknięty Cena jakoś się nie zminia jednak samo jedzenie tak. Nie jest to to co kiedyś....
~klisza
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 września 2009

Polecam ;) wątek zamknięty Nie zgadzam sie z opinią kot-filemon... Jestem stałą klientką od kilku lat....
~Stała Klientka
-

dodano: 3 sierpnia 2009

kot filemon - opinia wątek zamknięty pizza dobra ale nie kazda sosy coraz gorsze oszukuja na punkty 45 minut...
~kot filemon
-

dodano: 28 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

13

wątków

do góry