Widok

Bernard Dornowski Ex Czerwone Gitary

Bernard Dornowski Ex Czerwone Gitary Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Bernard Dornowski Ex Czerwone Gitary, 18 sierpnia 2019 godz. 17:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gratulacje

Życzę powodzenia! Tak trzymaj Ben!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

GŁOSY

A mnie jest żal że trzy głosy które tak doskonale współbrzmiały nie potrafią już razem śpiewać...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lubię tego człowieka zawsze go lubiłem ale kolejne Czerwone gitary są niepotrzebne pierwsze stworzył Jerzy Skrzypczyk wiele lat temu ( wspaniały zespól) nawet wykonawcy barwą głosu oddają wiernie swoich poprzedników z Czerwonych gitar każdy z poprzednich członków zespołu był zaproszony do udziału w nim .Dlaczego nie skorzystali? A pan Seweryn Krajewski wręcz zabronił im wykonywania swoich kompozycji . W ten sposób powstaje coś na miarę Boney-M gdzie każdy były członek zespołu założył własny i w pewnym momencie koncertowały po świecie trzy takie zespoły .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie nowość

Podobnie dzieje się z Oddziałem Zamkniętym. Wojtek ma swój band i Jary swój. Póki co, nie ma ustawy zabraniającej takiej działalności. Żyją, więc grają. I dobrze!

czerwone gitary

Że niby Skrzypczyk stworzył?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hahaha

reaktywowali Skrzypczyk z Dornowskim ale Dornowski też się poprztykał ze Skrzypczykiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pieprzenie

Gościu-co ty chrzanisz. Skrzypczyk to oszust blagier i pajac który podżeganiem rozpiepszył czerwone gitary. Zero szacunku do niego.
To co nazywane jest dzisiaj w jego wykonaniu "czerwonymi gitarami" to jakiś ponury żart.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jamka lech Szczytno

Całkowicie przyznaję rację. Skrzypczyk jakoś przez tyle lat nie stworzył przeboju. Nastepny
talent Dornowski podobnie a do tego stracil już głos. Klenczon niepotrzebnie wyjechał do USA- tu wielka szkoda Trzeba bylo pozostać w Polsce, ale cóż- babie się zachciało Ameryki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skrzypczyk,w Czerwonych Gitarach prawie "pan nikt",zbeszcześcił dorobek zespołu.Nie mogę na niego patrzeć.

Jamka Lech Jan

To co bylo, nie wróci nigdy. Glosu Klenczona, Krajewskiego nie odtworzy nikt. Onii dwaj tworzyli przeboje a ci dzisiejśi grają tylko cukierkową muzykę, którą się pamięta przez 5 minut. A 10 w skali Beauforta? To zostaje w pamięci na zawsze!!!

Lech Jan Jamka

To nie Skrzypczyk stworzyl Czerwone Gitary

Jamka

żal mi tego co było. To się już nigdy nie powtórzy taka jest prawda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk (7 odpowiedzi)

Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na...

Europejska Noc Muzeów na Pomorzu 2025 (3 odpowiedzi)

To wyjątkowa noc, podczas której bezpłatnie lub za symboliczną złotówkę można odwiedzać muzea,...

3x3 Molo Sopot (3 odpowiedzi)

To będzie gorący początek lipca! Druga edycja turnieju 3x3 w samym sercu Sopotu nadchodzi...

do góry