Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
J - opinia Korzystam od lat. Zawsze profesjonalnie
~J
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 września 2023

Klient - opinia Szybko - tak: w połowie lipca bez żadnej kolejki. Kompetentnie - nie w każdym...
~Klient
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 lipca 2023

gg - opinia wątek zamknięty Zmieniam tam opony na letnie i zimowe od wielu lat.
~gg
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 grudnia 2019

Warsztat godny polecenia wątek zamknięty Korzystam od niedawna. Zmiana opon na zimowe poszła bardzo sprawnie, mimo...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 lutego 2019

Nie polecam wątek zamknięty Obsługa pozostawiająca wiele do życzenia. Czujesz się tam petentem/klientem...
~Krzysztof Karbowski
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 listopada 2018

Omijać szerokim łukiem wątek zamknięty Za busa 16 cali stalowe felgi 140 zł! Cena skandal (gdzie indziej 90-120),...
~Z.S.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2018

Rzetelna Firma Mazex wątek zamknięty Korzystam z usług wulkanizacji i wymiany opon od 20 lat. Fachowa usługa w...
~Adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lutego 2017

Wymiana opon. wątek zamknięty Wymiana opon. Sprawnie. Brak uwag.
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2016

Slaba obsluga i wysoka cena wątek zamknięty Bylem w tej wulkanizacji wymienic opony z zimowych na letnie. Panowie zrobili...
~Przemek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2016

Sprawna wymiana opon- polecam. wątek zamknięty Skorzystałem z usług wulkanizacji, wymiana opon przebiegła sprawnie i fachowo.
~Piotr Nowak
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 marca 2016

Niedokręcone koło ! UWAGA! wątek zamknięty Mamy początek sezonu wymiany opon na letnie, zwracam uwagę wszystkich...
~Robert
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2015

mechanicy w tej firmie to naciągacze wątek zamknięty zawiozłem dzisiaj samochód do wymiany opon. Pan kazał mi wjechać na podnośnik...
~RAFAŁ
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2012

Wymiana Opon wątek zamknięty Wymieniłem dzisiaj w tym zakładzie oponki i jestem pod wrażeniem...
~Marek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry