Rockz jak sama nazwa wskazuje to miejsce typowo "rockowe". Wystrój jak wystrój- wiadomo w odpowiednim klimacie. Nie jest tu przesadnie elegancko;) ale chyba tak nie miało też być z samego już założenia. To co zwraca uwagę to mała powierzchnia lokalu, ale może jest stosunkowo odpowiednia do ilości osób jakie odwiedzają Rockz. Mało pozytywne, a wręcz lekko przerażające wrażenie to niski .... poziom obsługi. Jeśli mam być ścisły to nie chodzi mi o Pana zza baru, chociaż ten też nie bardzo słucha klientów i podaje coś zupełnie innego niż w złożonym zamówieniu, ale to raczej zwyczajne nieporozumienie. Przede wszystkim na uwagę zasługuje Pan (a raczej powinienem napisać "pan") z ochrony, czy pan bramkarz, który jest osobą niezwykle ch..., która mam wrażenie, szczególnie jeśli chodzi o nowych klientów, czyli osoby mu nieznane ... Co gorsza pan ten jest bardzo nieprzyjemny i ch.... nawet w stosunku do kobiet. Poza tym nie wiem na czym polega jego praca poza zbieraniem kasy za wstęp i przybijaniem symbolicznych pieczątek za wniesioną opłatę, bo jakoś nie śpieszy żeby