Spodziewałam się po tym lokalu czegoś więcej.. natomiast było zupełnie przeciętnie.
Jedynie kelner był sympatyczny, kontaktowy i stawał na wysokości zadania.
Po wejściu czuć było zapach rozpuszczalnika/lakieru/farby ? bardzo nieprzyjemne wrażenie.
Wnętrze surowe - raczej bez klimatu. Dużo niedociągnięć jeśli chodzi o wystrój i wykończenie (np. kable przeciągnięte na ścianie)
Zdecydowaliśmy się na kartę z cenami - koszt kolacji wyniósł 169 zł + 10 zł napiwek. Czyli nie mało. Myślę, ze jak na takie ceny miejsce nie jest powalające.
Zamówiliśmy carpaccio x 2 i dwa główne dania (drób) do tego lampka wina i piwo. Steków (w niedziele ) nie było. ?!.
Postanowiłam napisać opinię, ponieważ jako ze zdecydowaliśmy się na opcję Menu z cenami nie otrzymaliśmy ankiety, do wyrażenia swojej opinani o lokalu. Czego nie rozumiem.
Ogólnie raczej nie odwiedzę tego miejsca dobrowolnie po raz drugi. Jest zdecydowanie kilka lepszych lokali serwujących włoską kuchnię w Gdyni, które stają na wysokości zadania (la Fortuna, La vita, a nawet Da vinci - w którym ceny są takie same jak w Sardynii, a jakość wręcz nieporównywalna!)