Widok

Bezkarni kierowcy MZK Gdynia łamiący ...

Bezkarni kierowcy MZK Gdynia łamiący przepisy na skrzyżowaniach .Skręt w prawo a autobus ,trolejbus jadzie prosto. Blokują pas i jeszcze mają pretensje do kierowców uczestników ruchu iż trąbią na Nich
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślałeś ? Ciekawe :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bus bacy jeżdżą w Zakopanem i wożą turystów na szlaki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

autorze postu któy zaistniałeś w mediach i spełniłeś się . Chciałem zauważyc iż w Gdyni są bus bacy i miejsca w których autobus może pojechać z pasa do prawoskrętu na wprost
1) Al. Zwycięstwa w Gdyni :
- Przystanki redlowo skm, centrum nauki eksperyment

Może zamiast szukać taniej sensacji i szacunku u swoich ziomków odłóż relefon i spójrz na znaki które zezwalają na taki manewr.

Mam nadzieję że czujesz się spełniony. A jak jesteś taki mądry i wszech wiedzący to zapraszamy . pkm , pka przyjmują do pracy i nawet Kurs na prawo jazdy ci zasponsorują autorze taniej sensacji.

I ostatnia rada zanim napiszesz :
- pomyśl,
- sprawdź ,
- a jak ie masz pewno,sci do dopytaj kogoś mądrzejszego.

Pozdrowienia dla kolegów i koleżanek z komunikacji w Gdyni
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ogarniesz tego swoim rozumkiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z przodu i tyłu pojazdu są takie pomarańczowe lampki

jak mrugają, to pojazd ma zamiar skręcić. A jeśli nie, to musisz uważać. Podczas wyjazdu z podporządkowanej musisz przepuścić jadących drogą z pierwszeństwem. A gdy masz zieloną strzałkę, to nie zachowuj się, jak ,,pani z mesia w Redzie,, co to nie patrzy w lewo bo po co...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To mądralo jeden z drugim robić kat D+E, wsiadać za kółko jamnika 18m i pokazujcie wtedy jak się jeździ. Coś czuję że pierwszy zakręt 90' skończy się by dla was dzwonem, a tak poza tym cieszcie się że macie jeszcze autobusy bo w średnio odległej przyszłości będą tylko wspomnieniem luksusu i bogactwa ;))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Człowieku tam jest znak że autobus z tego pasa może jechać prosto i w ten sposób nie blokuje środkowego na którym jest większy ruch niż ten twój prawoskret na parking
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niech ich wszystkich zwolnią

I ciekawe kto was słoików będzie woził.
Próbują nie robić opóźnień i tak im się odwdzięczacie ehhhhhh Polak Polakowi wrogiem jest a obcy to super dobry ehhh
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze powinno się sprawdzić GPS niektórych pojazdów, czy faktycznie jeżdżą z dozwolną prędkością w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja przez taki autobus miałabym stłuczkę. Myślałam, że skręca a on jechał prosto z tego pasa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sam się doucz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Strazak4646

Zmądrzejesz ty kiedyś?

Też mi się właśnie tak zdawało

Autobus zabiera

Ok 100 osób, samochód tylko 5 więc nic mu się nie stanie jak chwile poczeka .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spójrz na znaki a później kręć aferę. Prawoskręt w tym miejscu jest też buspasem, więc kierowca autobusu miał prawo tak pojechać.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry