Widok

Bezmózgi na rowerach

Na drogach Trójmiasta Rowery Temat dostępny też na forum:
Grzecznie do Was nie da rady przemówić, bo prośba skutkuje odpowiedzią określającą męskie i żeńskie organy rozrodcze. Piszę z wielką prośbą o to aby rozejrzeć się jeśli wjeżdża się na drogę czy nie wymusza się pierwszeństwa i pamiętajcie jeśli jest droga rowerowa to po niej należy jechać a nie po jezdni. Ja dziś się zatrzymałem, ale następnym razem mogę nie zdążyć. Rower z samochodem nie ma szans. Pomyślcie to na prawdę nie boli. I prośba do rowerowych "znawców przepisów", nie wiesz, nie znasz się, to poczytaj. Wtedy jak zrozumiesz (słowo klucz - zrozumiesz) to wsiadaj na rower.
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 21
A mógłbyś też zrobić klimatyzację do roweru? Nie cierpię skwaru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam wrażenie, że udzielałem dosłownie 1-2 tygodnie temu podobnej odpowiedzi: pedałuj szybciej, będzie wiało :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja tylko potwierdzę - nieliczna grupa kierowców to groźni bandyci - mi jeden groził gazem, dzisiaj widziałem próbę zepchnięcia rowerzysty na chodnik (kierofca się wkurzył, że rowerzysta po sygnalizacji skręcał w lewo). 95% ludzi chce tylko dotrzeć do celu - 5% szuka zwady. Lepiej być zabezpieczonym i nie wykorzystać tego zabezpieczenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięx, Aradash, ale jem marchewkę i nie gram w wyścig kto ma mocniejszą latarnię morską na rowerze. Mój dytyramb tyczył chińskiej "Type 2014" z Zielonego Rynku, nie tylko porządnie świecącej, ale też kopiącej >1oooV. To że to "dwa w jednym" powoduje, że zawsze będzie pod ręką, także w dzień.
250zł? :P

nie no, żarcik... a przypinanie takiej latary do roweru uważam za przesadę ;p
co do lampek: ja po prostu chce dobrze widzieć nocą, a jak już się za to biorę, to zrobię to porządnie - jak wszystko inne - a kwestia ilości lumenów to tylko zmiana diody i rezystorów na inne, bez dodatkowych super-kosztów... prawdę mówiąc nie liczyłem ile mi wyjdzie, ale razem z obudową + takim kołnierzem odblaskowym do diód - poniżej 80zł... z czego same diody to 50-60 :D a końcówę USB po prostu urwę od jakiegoś starego kabla:D
o ile uda mi się to złożyć żeby działało :D wiem, ze się tym strasznie jaram, ale jak się uda, to pochwale się na forum na pewno xD

ps. mój pierwszy post w wątku (3 od góry) ma 16 lajków i 0 disów, a stwierdzam w nim już w pierwszym zdaniu, że 90% z Was moi mili to imbecyle :D więc ładnie to tak? każdy z Was uważa, że jest w tych 10% a reszta to te 90% :D :D boże jakie to jest piękne :D zawsze to samo... ZAWSZE ! :D
Na mnie trabilo raz dwóch, jakby wścieklizny dostali że ulicą jadę gdy droga rowerowa obok. Tylko nie wzięli pod uwagę że nawierzchnia drogi rowerowej krucha, nadaje się do reklamacji, drobne kamyczki i miejscami szkło i nikt od miesięcy tego nie sprząta. Droga rowerowa na Westerplatte.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na mnie trąbiło dwóch rowerzystów jak sobie powoli jechałem ścieżką rowerową,....tylko nie zauważyli, że obok droga dziurawa jak ser szwajcarski....normalnie idioci, miałem sobie zawieszenie uszkodzić?.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
no właśnie "miałeś SOBIE zawieszenie uszkodzić?"
nie jesteś już człowiekiem, ani nawet wolnym zwierzęciem
jesteś mniej niż śrubką, częścią zamienną
twoim władcą jest cuchnący hałaśliwy złom

smacznej niebieskiej tabletki, śrubko
nie, nie wracasz po niej do matrixa jak u Wachowskich
ani nie nasilają ci się urojenia (trąbiący rowerzyści)
a tylko ci przeblachowuje błotniki malucha jak w reklamie Fi*ta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
A Ty tak na serio?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo. 150. post w tak nośnym temacie jak "bezmózgi na rowerach". gdyby założyć temat "wszyscy inni oprócz mnie to idioci", szybko dorobilibyśmy się tysiąca.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lajki pewnie dawali debile. Debil to niższy stopień upośledzenia niż imbecyl, więc mieli szadenfrojde.
~tX
Zapomniałeś, że to samochody mają Polaków?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
O! Zaraz się ucieszą kretyni, którzy są mniej upośledzeni niż idioci.
Wzasadzie pozostaje już tylko prosić aby ostatni spuścił wodę i zgasił swiatło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
stront!
zekker, przez Ciebie straciłem dwie bite godziny czytając
http://stuffdutchpeoplelike.com/2012/08/15/no-1-bicycles-bikes/
uśmiałem się do łez
ekstremalne
Jedyny sensowy argument który wymieniłeś to dotyczy chodzenia w SPD.
Łatwo jednak zauważyć że rowerzyści jeżdżący po pasach zasadniczo nie używają SPD.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to lepiej następnym razem zdąż

Ciągnij go o odszkodowanie nie tylko za rower

z cywila o uszkodzenia ciała, cierpienie, próbę zabójstwa itd.
możesz mu z powodzeniem odebrać samochód.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ach co za dziki kraj, że usilowanie zabójstwa trzeba wlec do sądu cywilnego, a system pełen darmozjadów, prokuratorów, sędziów, policji zrzuca takie prawie zabójstwo na jego ofiarę. Wstyd. Afryka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież prawo jest dla prawników.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry