Widok

Beznadzieja

Kurier przyjechal o godz 14, nie zastal nikogo w domu, zadzwonil do mnie ze czeka pod domem, poprosilam zeby przyjechal o 17 jak wroce z pracy, odmowil, odstawil przeylke do magazynu z adnotacja ze odbiorca odmowil przyjecia przesylki, nastepnego dnia zaczelam szukac przesylki, po wielu telefonach dowiedzialam sie ze moge odebrac ja z magazynu, jezeli tego nie zrobie w ciagu dwoch dni odesla przesylke do nadawcy, bylam zmuszona wlasnym transportem jechac na drugi koniec trojmiasta, oczywiscie poniewaz byla to przesylka pobraniowa musialam za dostawe zaplacic. Zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani. Dziękujemy za informację na temat zaistniałego zdarzenia. Uprzejmie informujemy, że w przypadku, gdy kurier nie zastanie odbiorcy w domu ma obowiązek pozostawić awizo z wiadomością o kolejnym terminie dostawy lub miejscu odbioru przesyłki. Charakter pracy kuriera oraz ilość przesyłek uniemożliwiają kilkakrotny podjazd do odbiorcy w razie jego nieobecności. W podobnych sytuacjach polecamy korzystanie z usług dodatkowych precyzujących termin doręczenia. Taką usługą jest zastrzeżenie godziny doręczenia. Innym pomysłem jest zaadresowanie przesyłki do miejsca pracy. W razie dodatkowych pytań związanych z naszym serwisem prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 22 777 77 77 wew. 3. Nasi pracownicy będą się starali odpowiedzieć na wszelkie wątpliwości.
Z wyrazami szacunku
Zespół Siódemka
Niestety ta firma naprawdę ma złą opinię z powodu częstej zmiany kurierów. Nie znają topografii terenu (rozmieszczenia adresów)
nawet w tak łatwym osiedlu jakim jest Przymorze.
Jedyny pozytyw ,że zawsze kurierzy mają ten sam nr tel.
do góry