Widok

Beznadziejna atmosfera

Kiedy ja chodziłam do tej szkoły miałam nadzieję, że poznam wielu ciekawych ludzi i że będę świetnie przygotowana do matury.
Na początku byłam zadowolona, w klasie było całkiem fajnie. Niestety nie mogę tego powiedzieć że ludzie ze szkoły byli zintegrowani...
Wyposażenie jest ok, zaplecze sportowe itd. Każdy ma swoją szafkę, to jest świetne akurat.
Ale mimo wszystko nie wybrałabym tej szkoły po raz drugi. Maturę napisałam dobrze, ale prawda jest taka, że gdybym po lekcjach nie chodziła na kursy przygotowujące do matury to mogłoby być fatalnie.
Jeśli chodzi o poziom przygotowania do matury z polskiego- ZEROWY!
Ogólnie, można się uczyć wszystkiego co zadają do domu ale odbiega to bardzo od tego co jest na maturze. W ciągu trzech lat napisałam 2 prace maturalne, które musiałam zrobić w tej szkole.
Nie wspominam dobrze tych czasów i ogólnie atmosfera też nie była już później zbyt ciekawa....
Moja ocena
poziom nauczania: 3

wyposażenie: 5

zajęcia dodatkowe: 4

bezpieczeństwo: 4

ocena ogólna: 2

3.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Musiałaś trafić na naprawdę słabą osobę nauczającą polskiego ponieważ ja jako dyslektyk uważam że jestem bardzo dobrze przygotowana do egzaminu maturalnego z tego przedmiotu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum XX LO

Rodzic - opinia (4 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

do góry