Widok
Beznadziejne jedzenie, chamska obsługa
Na dowóz czekaliśmy 2 godziny i 10 minut, a miała być godzina. Dzwoniłem do pizzerni 2 razy w tej sprawie i poziom chamstwa pani odbierającej telefon był równie wysoki, jak niski jest poziom dań. Oczywiście żadnego przepraszam za opóźnienie ani nic takiego nie usłyszałem (ani od pracownika w lokalu ani od kierowcy). Zamówiliśmy 2 zupy. O ile krem z pomidorów jak najbardziej - smaczny, o tyle żurek zwyczajnie zrobiony z paczki. Każdy kto chociaż raz sobie w domu taki żurek z paczki zrobił rozpozna ten smak już zawsze. W żurku masa ziemniaków oraz kawałki parówki (!!!). Drugie danie - stek z łososia z opiekanymi ziemniakami. Cóż, stek to zwykły filet, a ziemniaki zamiast opiekane były smażone w oleju (oczywiście kupiona mrożonka). Na koniec hit wszystkiego, czyli risotto z kurkami. Danie było tak przesolone, że ponad połowę musiałem wyrzucić (a raczej jedzenia nie wyrzucam) bo naprawdę nie dało się tego jeść. Śmietany było zdecydowanie za dużo, a i tak nie przebiła się przez smak soli (kurki owszem były, ale tylko wizualnie, gdyż smak soli pochłonął wszystko). Podsumowując - obsługa w lokalu, dowóz, jakość dań - wszystko na poziomie przydrożnej budy z mikrofalą.
Moja ocena
Pizzeria Pelican
kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 1
jakość potraw: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6