Widok

Bezpieczenstwo na Oruni

Orunia Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Witam, planuje zakup mieszkania na Oruni dolnej, jako, ze mieszkanko bardzo fajne, blok w miare nowy i ogrodzony to jednak natykam sie na wiele opinii, ze to najniebezpieczniejsze miejsce w Gdansku. Troche mnie to przestraszylo, ale oczywiscie z zakupu nie mam zamiaru rezygnowac, jak to naprawde wyglada? Jest tak zle, czy po prostu ' tak jak wszedzie'?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś mówiono, że Orunia Dolna nie jest bezpieczną dzielnicą. Ale tak już nie jest. Mieszkam tu od dłuższego czasu i nic się nie dzieje. Spokój i cisza. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czytam to ze zdiwieniem, poniewaz wczesniej mieszkalam na Ujescisku i jakos nei zauwazylam zeby bylo bardziej bezpiecznie... bardziej rozwydrzone malolaty z rodzicami ktorzy mysla , ze jak juz zamieszkali na nowym osiedlu- to lepsza kategoria ludzi. Na kazdym osiedlu nie uniknie sie zlodziejstwa i wandalizmu. I tak jak ktos napisal- Orunia ma swoj klimat -czyli wszedzie blisko a po drugie duzo sie dzieje na korzysc -odnowione place zabaw, boiki maja odnowione elewacje,nowe inwestycje. Wiec nie obawiaj sie i jak mieszkanie ladne kupuj-pozdrawiam T
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja odrotnie :) i jak pytalam dzieci czy moze wracamy spowrotem ... odpowiedz byla jedna -NIE. wiec zostaje na Orunii:)pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja próbuje od dłuższego czasu sprzedać mieszkanie i nie ma chętnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
popieram wypowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0