Widok

Bezprawne wejscie na ogród i wymiana nr administracyjnego

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ktoś się spotkał z wymiana nr administracyjnego podczas nieobecności najemcy.
Dziś miała sytuacje że wracam do domu i mam wymieniony nr administracyjny. Jestem najemcą od gdańskie nieruchomości.
Dziwi mnie jakim prawem ktoś wszedł na ogród ( przez płot). W bomie powiedzieli że to ich teren i mogą wchodzić kiedy chcą.
Zapytałem że dom też jest ich to czy mogą wejść mi do domu kiedy tylko chcą ? Nie otrzymałem odpowiedzi.
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem ?
Nawet nie napiszę iż montaż jest karygodny i niebezpieczny dla zdrowia.Wszystko się rusza i może w każdej chwili odpaść.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz umowę i wywiązujesz się z zobowiązań to pierwszy krok Policja potem prokuratura.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chłopie gdybyś mieszkał gdzieś indziej niż na biskupiej to bys wiedział iż w nieruchomościach są częsci wspólne tzn klatka schodowa piwnica strych oraz ogród itd A nawet w części własnej należy udostępnić możliwość wejścia osobom z zewnątrz celem przeprowadzenia niezbednych czynności administracyjnych A Ty dysponujesz przydziałem z miasta a sadzisz się jak szejk arabski
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie też byli i zmienili licznik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Śródmieście

Esencja (4 odpowiedzi)

Budynek powstanie w ramach komercyjnej części programu rewitalizacji Dolnego Miasta wynikającej z...

Bastion Lew (3 odpowiedzi)

Długie Ogrody, gdzie powstaje Bastion Lew, to zlokalizowany nieopodal ścisłego, historycznego...

Marina Bay Gdynia (11 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w samym centrum Gdyni, tuż przy Skwerze Kościuszki. To jedna z najbardziej...

do góry