Widok

Bezsensowny buspas

Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co ten buspas na grunwaldzkiej skoro jeżdżą tam 2 autobusy na godzine? Już oczywiście korek w stronę Gdańska.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanujący czas i pieniądze

Dojeżdżam z Pruszcza do Wrzeszcza ,kupiłem hulajnogę i bilet miesięczny ,a trasa do pracy i z powrotem zajmuje mi max 45 min a nie 3 godziny . pozdrawiam Polregio
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ścigają się w stronę Gdyni !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Delikatnie mówiąc poroniony pomysł z tym buspasem !
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

niestety większość decyzji

naszych prezydentów, bo nie urzędników że powstają takie buble drogowe. Malują bo nie budują dodatkowe pasy ruchu tłumacząc, że tak będzie lepiej, ale teoretycznie na papierze. Takie same bzdurne decyzje podejmują przy budowie przejść naziemnych. Niestety prezydenci zapominają o innych potrzebach drogowych i komunikacyjnych jak np. Jabłoniowa i okoliczne ulice, komunikacja zbiorowa do Letnicy i NP. Prezydenci, bo nie urzędnicy - tylko wykonują polecenia, zafiksowani się na komunikację zbiorową, ale nic nie robią aby ona faktycznie funkcjonowała. Pojazdy komunikacji jeżdżą bardzo rzadko albo puste...ja wolą stać w korku we własnym samochodzie niż korzystać z takiej komunikacji...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Akurat im to przeszkadza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To niech dadzą tę alternatywę, bo póki co komunikacja to porażka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak przejedzie, jak stoją w korku?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

I bardzo dobrze.

Oby więcej takich w mieście.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 22

a gdzie równość wobec prawa?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

po to żeby samochody stały i dymiły, stąd jest zarobek dla fiskusa - jakie to proste!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jest po to aby się nie ścigali w czwartkowe wieczory
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

juz tlumacze

dla autobusow, taksowek, aut elektrycznych oraz tych, co nie boja sie mandatu w oszalamiajacej wysokosci 100 PLN
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry