Widok

Bi

ostatnio doszedlem do wniosku ze moje kolezanki maja jakies zapedy bi, troche mnie to zastanawia bo to w srod kobiet coraz bardziej popularny "problem"...i sie zastanawiam czy nasz drogie forumkowiczki tez o tym kiedys myslaly, a moze probowaly:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh...no wiesz, u kobitek przyjaźnie są na śmierć i życie i pojawiają się buzi buzi i takie tam inne różności, podczas gdy mężczyznom (hetero-) całkowicie nie odpowiada takie czy inne "dotykanie" się nawzajem...(w sensie facet-facet)...tak więc nie mówmy od razu o zachowaniach bi wśród pań;-)
z resztą ja tam nie wiem, prezentuję tylko mój heteroseksualny punkt widzenia...;-)
ptwierdzam brather..dziewczynki coraz bardziej lubia dziewczynki a do tego coraz bardziej mniej ;) sie krepują..
osobiście mnie to troche bawi a nawet jak każdemu normalnemu facetowi -podoba sie ale pod warunkiem że one sa bi a nie homo.

"Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka raz chlopaczek";)-tak slyszalam:)
-respect-

Jeśli chodzi o te sprawy, to nie ma co mysleć...
Trzeba działać!
Z babeczką to przynajmniej strachu nie ma. ;D

Pozdrawiam.
noooo pewna kobieto..jesli sex z chlopakiem kojarzy ci sie ze strachem to ja dziekuję...i współczuję ;((...

z kobieta nigdy nie bedzie wpadki, a z facetem tak. bo ile mi wiadomo tylko facet jest w posiadaniu i zdolny do produkcji malych 'drani' zwanych plemnikami ;)
no i co z tego ??? przeciez kobieta produkuje jajeczka więc ja tez sie was obawiac mam ???
bo jesli chodzi o odpowiedzialnośc to chyba rozjkłąda sie na obydwoje tak ???
wyglada na to, że słodka pewna dziewczyna bedzie sie kochac tylko dla rozmnazania się ;) bo inaczej strach jej nie pozwoli ;)..

chiev napisał(a):

>odpowiedzialnośc to chyba rozjkłada sie na obydwoje
Tak dokladnie jest !!!!!!!!!!!!!!
To ze babki zachowuja sie w relacjach kobita -kobita tak jakby BI to tylko sposob wyrazania emocji - akceptacji ,sympati itp .Kobitki to bardzo emocjonalne Ludki
Jak idziesz z kims do luzka to musisz zawsze sie liczyc ztym ze moze sie zdazyc i byc przygotowanym na niespodziewanke ............

*** nieczynne *****

Strach mnie paraliżuje, to fakt... :D
pewna dziewczyna napisał(a):

>
> Strach mnie paraliżuje, to fakt... :D

ale buziaki wchodzą w grę ???
taaak się pyyytam..

Z Chiev'em bym się nie bała...
jasne....bo u mnie na buziakach sie kończy ;))..źrebaku..

To żaden z ciebie ogier. ;)
pewna dziewczyna napisał(a):

>
> To żaden z ciebie ogier. ;)
ale za to bezpieczny

Nie uważam aby zapędy BI to był "problem" ;)Tak naprawdę nie mam nic przeciewko temu.szczerze pisząc to nie próbowałam jeszcze tego wynalazku,ale....kto wie :) mam wiele "fajnych" koleżanek które może skusiłby się na poznanie czegoś nowego :)Póki co wychodzę z założenie,ze mój chłopak mi w 100% odpowiada,ale jak jest w morzu to lipa :(((Więc może....może....
heheh "seksmisja" sie zbliza:)
Jeżeli chodzi ci o film ;) to nie znoszę "Sexmisji",no ale jeżeli nie chodziło ci o film to..... ;))))

Pozdrawiam
mi możesz powierzyć kazda misje ;)))

chiev napisał(a):

> mi możesz powierzyć kazda misje ;)))
>
o taaaak...chiev jest w stanie wszystko :-))
mogę mu wystawić nawet stosowne referencje...
:-)
aniołku...jak sie nie pospieszysz z terminem gry to bedziesz musiała wystawic je na podstawie jednego spotkania bo...wyjeżdzam na kilka miesięcy ;(....poza gdańsk... ;(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chiev napisał(a):

> aniołku...jak sie nie pospieszysz z terminem gry to bedziesz
> musiała wystawic je na podstawie jednego spotkania
> bo...wyjeżdzam na kilka miesięcy ;(....poza gdańsk... ;(
>
>
to w takim razie jeszcze jedną partyjkę poproszę koniecznie...referencje będą wtedy bardziej wiarygodne...;)
kup sobie anioła :-) napisał(a):

chiev...jak ja mam doszkalać swoje umiejętoności jak ty bez kości przychodzisz? ale i tak było milutko :-)
a z pijakiem dałam radę :-)))
no to zuch dziewczyna z ciebie ;)...widzisz jak przyciągasz mezczyzn ??? żeby nie ja to byś miała pewne branie ;))) sorry, że go odgoniłem ;)

Re: Bi

kup sobie anioła :-) napisał(a):

chiev...jak ja mam doszkalać swoje umiejętoności jak ty bez kości przychodzisz? ale i tak było milutko :-)
a z pijakiem dałam radę...

Kto umawia się z żonatym facetem i to z podtekstami w korespondencji, chyba tylko dzi...

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gay Gdańsk (105 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Jak sobie radzicie z przedwczesnym wytryskiem? (7 odpowiedzi)

Jak wam się udaje ogarnąć problem z przedwczesnym wytryskiem? Mam godzinę a kończę w 10-20 min ;/...

Swinger party lub podobne (28 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...

do góry