Widok

Bi

ostatnio doszedlem do wniosku ze moje kolezanki maja jakies zapedy bi, troche mnie to zastanawia bo to w srod kobiet coraz bardziej popularny "problem"...i sie zastanawiam czy nasz drogie forumkowiczki tez o tym kiedys myslaly, a moze probowaly:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aniołku...jak sie nie pospieszysz z terminem gry to bedziesz musiała wystawic je na podstawie jednego spotkania bo...wyjeżdzam na kilka miesięcy ;(....poza gdańsk... ;(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chiev napisał(a):

> aniołku...jak sie nie pospieszysz z terminem gry to bedziesz
> musiała wystawic je na podstawie jednego spotkania
> bo...wyjeżdzam na kilka miesięcy ;(....poza gdańsk... ;(
>
>
to w takim razie jeszcze jedną partyjkę poproszę koniecznie...referencje będą wtedy bardziej wiarygodne...;)
kup sobie anioła :-) napisał(a):

chiev...jak ja mam doszkalać swoje umiejętoności jak ty bez kości przychodzisz? ale i tak było milutko :-)
a z pijakiem dałam radę :-)))
no to zuch dziewczyna z ciebie ;)...widzisz jak przyciągasz mezczyzn ??? żeby nie ja to byś miała pewne branie ;))) sorry, że go odgoniłem ;)

Re: Bi

kup sobie anioła :-) napisał(a):

chiev...jak ja mam doszkalać swoje umiejętoności jak ty bez kości przychodzisz? ale i tak było milutko :-)
a z pijakiem dałam radę...

Kto umawia się z żonatym facetem i to z podtekstami w korespondencji, chyba tylko dzi...

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry