BiN-Med Centrum Medyczne

Okuliści Urolodzy Salony optyczne

Gdynia, Powstania Śląskiego 4A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dorota - opinia wątek zamknięty Profesjonalne Centrum okulistyczne, bardzo miła i fachowa pomoc. Mam...
~Dorota
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 21 października 2021

Anna - opinia wątek zamknięty Kilka razy korzystałam z usług gabinetu BiN-Med i za każdym razem byłam z...
~Anna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 13 października 2021

Oby tak dalej :) wątek zamknięty Super fachowa obsługa. Pani doktor świetne podejście do dzieci, spokój i...
~Mama
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 stycznia 2018

w końcu ktoś konkretny wątek zamknięty Mówią, że jak sie chwali - to sie w końcu popsuje. Mam nadzieję że tak nie...
~Sylwester
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 października 2017

Alicja - opinia wątek zamknięty Byłam z 4 letnia córka gdybym mogła dałabym więcej niż 6. Profesjonalna...
~Alicja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 listopada 2016

rewelacja wątek zamknięty Byłam u Pani dr z synkiem (4 lata)i sama również korzystałam z badania i...
~Agata P.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2016

Super! wątek zamknięty Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani dr :). Moja córka jest bardzo nieśmiała,...
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2016

Świetne miejsce wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, świetne podejście do dziecka. Moja córka jest...
~magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 marca 2016

Wspaniałe miejsce wątek zamknięty Rewelacyjna atmosfera, profesjonalizm a przede wszystkim SERCE do każdego...
~Anna Kowalewska
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2016

Najlepszy okulista dla dzieci wątek zamknięty Pani Blanka jest bardzo miłą i sympatyczną osobą, umie zaradzić każdej...
~Magdalena Nowak
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 lutego 2016

Polecam wątek zamknięty Super profesjonalne badanie wzroku i podejście do dziecka. Doskonała...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lutego 2016

Rewelacyjna Pani Doktor wątek zamknięty Profesjonalnie, przesympatycznie, badanie okulistyczne na najwyższym...
~Magdalena Nowak
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lutego 2016

REWELACJA, GORĄCO POLECAM!!! wątek zamknięty Byłam dziś z moją 4-letnią córką.Atmosfera cudowna, obsługa profesjonalna,...
~Asia i Hanka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2016

Gorąco polecam! wątek zamknięty Panie są cudne,bardzo profesjonalne podejscie do małego pacjenta. Badanie...
~Edyta Grabowska
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lutego 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry