Widok

Białe buty na ślub i wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
Hej potrzebuję pomocy. Chcę kupić białe buty, takie klasyczne szpilki 7-8 cm obcas. W większości salonów w których byłam są tylko buty robione na miarę, o których słyszałam wiele sprzecznych opini - jedne, że buty super wygodne a drugie, że najgorsze buty w życiu.
W związku z tym potrzebuje takiego miejsca gdzie przymierzam buty i kupuje dokładnie te które przymierzałam.
Wiecie może gdzie znajdę taki sklep/salon? W sieciówkach jest problem teraz z białymi butami bo to raczej nie sezon :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdź w salonie Agnes w Gdyni na Władysława IV :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdź w centrum handlowym Chrobry w Gdańsku przy ul. Hallera 132 (koło Biedronki). Od głównego wejścia w lewo, alejką do końca i ostatni sklep po prawej stronie.
Ja też kupowałam w Agnes w Gdyni, białe, materiałowe, obcas ok. 7-8 cm, z paseczkiem w kostce, z zakrytymi palcami, z przodu ozdoba z kryształkami. Zapłaciłam ok. 180 zł. Miałam je tylko w kościele, bo na weselu miałam inne na zmiane. chętnie odsprzedam za 50 zł.
jaki rozmiar?
38, jak coś to mogę podesłać fotki na maila.
za małe :(

ten sklep w centrum chrobry jest fajny, niestety buty niebyt wygodne na moje dosyć problematyczne stopy :(

Może ktos jeszcze kojarzy tego typu sklepy?
w Elisabeth Passion tez sa buty mi akurat nic nie wpadlo w oko, ale popatrz po salonach sukien slubnych. Ja robila na zamowienie w Antracyt na 3Maja w Gdyni - Nie polecam, zrobili mi buty 2 numery za małe! I pare dni przed weselem szukałam na gwałt byle jakich butów w moim rozmiarze!
no i własnie dlatego nie chce zamawiać robionych na miarę. tylko takie że przymierzam i kupuję..
Własnie w sobotę do Elizabeth Passion i do Agnes w Gdyni i to moja ostatnia deska ratunku :p
na przyszłość dla potrzebujących - sklep ecoverso w Rivierze w Gdyni ;)

Inne tematy z forum Kupię

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry