Widok

Biale spodnie i stringi = ?

Uprzejmie prosze drogich forumowiczow o wytlumaczenie mi czy jako szanujaca sie dziewczyna mogla bys chodzic po Sopocie np. w stringach przeswitujacych przez biale spodnie? Dalo sie zauwazyc tego lata, ze niewiele dziewczat odwazylo sie na takie cos. Czy mezsczyzna, ktory chce traktowac swoja dziewczyne jako przyszla zone bylby w wiekszosci obojetny na taka jej mode. Czy dziewczyny takie doczekaly sie juz jakiejs nazwy, jak np. "stringowy", a moze "wabiki"?

Osobiscie uwielbiam piekno kobiecego ciala, doslownie wszyskich jego czesci. Delikatne odkrycie intymnych czesci lubie jescze bardziej. Jednak Biale spodnie i stringi kojarza mi sie z wulgaryzmem. Kawalek odslonietego posladka wyglada dla mnie tysiac razy lepiej. A moze te same stringi w spodniczce byly by lepsze? Cos z tymi spodniami jest nie tak, a moze bo spodnie sa meskie i srtingi przeswitujace z nich kojarza sie ze zboczeniami typu transformacji sexu, ktorego obraz moglby odebrac mi apetyt na caly dzien. Ciekawy jestem opinii, ktore byc moze wyjasnia zrodlo mojego uprzedzenia. A moze wiekszosc widzi to inaczej i nie posiada takiej negatywnej wrazliwosci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pimpa rzuca widok małego trójkącika powyżej pupy? bo po to są chyba stringi żeby nie bylo właśnie pancernych majtasów obciskających uda w sposób przypominający szyneczkowe sznurecki. Boże, jak któraś ma figurę na ładną pełną bieliznę pod białe spodnie to proszę bardzo, ale osobiście wolę prowokacyjny widoczek tego trójkącika niż kobietki wciśnięte w majtasy i nietypowe wybrzuszenia widoczne spod białych spodni.

a może nie lubić bo się niektórzy podniecają? cały temat brzmi jak gadanie kołchoźnika z klasztoru.
Temat nie brzmi, niektore gadanie-tak. Temat stary jak swiat i ciagle aktualny. Nie badzmy naiwni, to Ewa kusila Adama jablkiem, tak jak teraz Zuzia, czy inne kusza stringami. Pewnie to przyjemne, a skutki uboczne jak zwykle istnieja. Mimo wszystko, wypowiedzi sa dla mnie bardzo ciekawe.
Pimp ty jakiś gej chyba jesteś
A co zlotko, jestes zainteresowany?
Halo, halo Zuzia wcalenie kusi stringami.... zwłaszcza czarnymi pod białyymi spodniagmii!!
Nie mówię że Zuzia nie kusi wcale:)) bo czasem bywa to całkiem
przyjemne, ale ma na to inne bardziej wyrafinowane sposoby:)))
Pozdrawiam
Zuzka
Zuzka, oj lubie to!
A ile rozkoszy jak wiaterek dmuchnie pod taka spodniczke i rabek uchyli, az hormony sie zagotuja, a w glowie lepiej sie zrobi niz od "jointa", sproboj obu a sie sam przekonasz.
Taka tam dygrasja.
Moj facet pracowal w te wakacja na budowie na Manhattanie. Jeden z majstrów powiedział:
'Kiedyś, za moich czasów to żeby zobaczyć kobiece pośladki to trzeba było zdjąć majtki. Teraz to trzeba rozchylić pośladki."
Coś w tym jest, prawda Panowie?
Za mało jest kobiecych i skromnych kobiet tak mi sie zdaje. Nie myślcie, że nie mam stringów i że jestem grubą, starą z zrzędzącą starą babą. Mam i to wiele. kwestia tylko nie to co się nosi ale do czego i jak.
A Panowie w dzisiejszych czasach...
Bidacy...
Nawet nie mogą Kobiety rozebrać...
Wszystko pokazane jak na dłoni...
Czy my Was jeszcze kusimy Panowie?
Czy mężczyżni marzą jeszcze by ujrzeć skrzętnie skrywane pokłady kobiecego ciała?
Chyba nie bardzo. Może nawet te kobiece cialo juz Wam się przejadło?

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

D C - ocena (3 odpowiedzi)

Najlepszy żłobek na Chełmie

do góry