Widok

Biblioteka w Baninie?

Witam

Czy w Baninie jest jakaś Biblioteka publiczna? Jak jest wyposażona? I jakie są godziny urzędowania?

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W budynku Ochotniczej Straży Pożarnej. Nie znam godzin.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
9-17 czynne (w środy chyba nieczynna)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poważnie czy to żart?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest ale książki tylko w formacie *.epub i mało audiobooków na swoim serwerze mają. W czytelni na 20 iMac'ów tylko 18 działa :/ więc słabo trochę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
poważnie, wypożyczyłam książki jak byłam na urlopie, a teraz mam problem ze zwrotem, bo za nic nie mogę zdążyć przed 17 do Banina...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie miałam ten sam problem z wypożyczoną książką. Godziny otwarcia tej biblioteki to jakieś nieporozumienie... Przydałoby się żeby chociaż raz w tygodniu była trochę dłużej otwarta. Teraz nie mam możliwości z niej korzystać :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam tak samo jak Ty...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Godziny otwarcia biblioteki od lat są takie same. Może dlatego, że to jednak biblioteka wiejska... Zawsze można podpytać czy można gdzieś zgłosić prośbę o wydłużenie godzin np do 18. Nie wiem czy ta Filia nie podlega przypadkiem pod Żukowo..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Jest ale książki tylko w formacie *.epub i mało audiobooków na swoim serwerze mają."

Tylko w formacie elektronicznym czy papierowe też?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jakby Tobie kazali zostawać raz w tygodniu dłużej w pracy to co byś na to powiedziała ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam bardzo 23 Dzieci z Bulerby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale te godziny można sobie odebrać w inny dzień np. w poniedziałek będzie godzinę wydłużone to we wtorek będzie do 16. W ten sposób na pewno więcej osób by skorzystało. Jeśli ktoś zdobędzie informację gdzie można wysłać pismo odnośnie zmiany godzin to ja się pod tym podpiszę :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

Imperium-Auto Salon (9 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

do góry