Widok

Biedronka

Niedługo zapraszamy do Biedronki w Szemudzie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie się dowiedziałem komu możemy podziękować za rozwój wsi.
To właśnie dzięki naszemu demokratycznie wybranemu radnemu.
Co by sklepik nie splajtował, to w jakiś sposób zablokował wydanie decyzji, ewentualnie pozwolenia lub innego dokumentu. Zresztą coby to nie było to niestety jest to cios poniżej pasa dla społeczności bojańskiej.
Od dziś ma 4 klientów mniej (cała rodzinka) i 2 wyborców też w plecy.
Nie każę Wam bojkotować w ten sposób, ale chciałbym, abyście przemyśleli, ze dzięki takim radnym - którzy patrzą tylko na swoje interesy, nie mamy co liczyć, że wieś będzie się rozwijać i kwitnąć.
I ja tyle w tej sprawie. A Tobie panie radny wielkie dzięki po raz ostatni.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aby nie wydać jakiegokolwiek pozwolenia Pan Radny musi mieć jakieś podstawy. Wszystko odbywa się zgodnie z procedurami, jeśli nie, inwestor może składać zażalenia itp. Nie jest tak, że każdy może blokować rozwój dla własnego zysku. Obowiązuje JAKIEŚ prawo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do qwe:hoho byś się z tym "jakimś" prawem zdziwił, u nas w gminie to wał za wałem idzie,a procedury wykorzystują na niekorzyść mieszkańców.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A mieszkańcy to biedne owieczki, które nie potrafią o swoje prawa walczyć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@qwe masz rację muszą być podstawy prawne. Jeżeli znasz życie to dobrze wiesz, że do każdego aspektu naszego życia można znaleźć jakiś paragraf, który to życie nam utrudni.
Nie na darmo się od lat mówi " Dajcie mi człowieka, a paragraf już znajdę"
Oczywiście nie każdy może blokować, ale też dobrze wiesz, że już nie raz blokowano potężne inwestycje bo " jakiś robaczek tu mieszka", albo " bo występuje tu żabka skacząca" - patrz Dolina Rospudy jeden z pierwszych przykładów bardziej mi znanych. Dla chcącego nic trudnego.
Byłem dziś w Przodkowie. No jestem pod wrażeniem. Szemud się chowa i jeszcze długo będzie się chował porównując go do tej wsi. I niech się wstydzi. Nie znam "Gospodarza" gminy Przodkowo, ale widać, że lepiej, dużo lepiej działa.
A szkoda, że u nas tak nie jest.
Pozdrawiam
te slowa wypowiedzial Stalin
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Człowiek niezbyt godzien, aby go nazywać człowiekiem (to moje subiektywne zdanie), ale te w/w słowa wypowiedziane przez niego, do dnia dzisiejszego w niektórych przypadkach są aktualne. Niestety takie jest życie.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można? Można!

Już napisaliśmy dzięki komu nasza wieś NIE ROZWIJA się. Więcej chyba nic dodać, nic ująć. Mam cichą nadzieję, że mieszkańcy dojrzeją i pokażą swoje zdanie na najbliższych wyborach.
Tylko szkoda,że Biedronka to zagraniczny kapitał.Ale skoro nasi handlowcy tak szaleją z cenami to nie ma innego wyjścia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haha "no właśnie się dowiedziałeś"? Wszystkie posty pochodzą podobno z tvn24 więc może zaglądaj tu częściej, to się dowiesz jeszcze wielu nieprawdopodnych rzeczy, które odmienią twoje życie ;)
I faktycznie, jeżeli dla ciebie Biedronka jest związana nieodłącznie z rozwojem wsi to nie głosuj ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
PLACIC MUSISZ LEPIEJ NA TAKIE SPRAWY NIZ NA BRYKI DLA URZEDASOW
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Przyłączenie Bojana do Gdyni (161 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry