Widok

Biedronka

Dostałam propozycję pracy na stanowisku kasjera w Biedronce. Jakie są warunki i płaca za 3/4 etatu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do mgr. bo do sklepu nie jest potrzebny magister tylko robol !
Kumasz ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta siłownia za 50 zł to karta multisport ważna 2 mc :)
więć korzystasz ile chcesz i to nie tylko z siłowni. Kto miał ten wie:)
idz zbierac puszki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to po co sie chwalisz tym mgr
mam wyższe wykształcenie i nie chcą mnie przyjąć do biedronki;/ ratunku:( a potrzebuje pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co miała odpowiedzieć jak nie było?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
JM kariera.pl
A gdzie złożyc CV do Biedronki ktora powstaje w Chyloni Centrum?(na przeciwko Poczty)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja ostatnio pytalam, gdzie sól - pani odpowiedziała "nie ma". To dopiero bieda... haha.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
wyslij im list, ze zgadzasz sie tyrac za 2 zyble na godzine
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak starać sie o pracę w nowo powstającej biedronce w baninie??
to gratulacje ze sie dostalas bo tam ciezko sie jest dostac
Do zszokowany, bardzo często te ciśnienie wprowadzają bez zgody przełożonych ambitni kierownicy/dyrektorzy regionów. Pracując w swoim życiu w paru dużych sieciach widziałem to bardzo dobrze, ta sama firma tylko inny region inny przełożony i całkiem inna praca. A straszenie kamerami to bzdura, nikt nie siedzi non stop na kamerach i nie przegląda, jeżeli tak się dzieje to od razu trzeba spier....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem w Anglii. Te komórki są służbowe i służą do czego innego niż rozmowy z psiapsiułkami... Zobaczyłeś coś i teraz piszesz bzdury nie znając tematu.
A praca jest po to aby pracować..no sorry.
Straszne, no nie?
I ciesz się, że wogóle ktoś inwestuje w naszym kraju..bo z takimi leserami jak Ty, ja na ich miejscu bym się kilka razy zastanowił.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
POJEDZ se do pracy w Anglii i zobacz jak tam wyglada sprawa. Wejdz tam do Tesco i zobacz, ze pracownicy gadaja caly czas i sie smieja do siebie. Zupelnie na odwrot niz w Polsce. W UK powoli rozkladaja towar w miedzyczasie gadajac przez komorke. W Polsce w Biedronce zasuwaja doslownie jak dzikie woly za 1500 zl. i Jeszcze nawet slowem sie do siebie odezwac maja zakaz bo sa kamery. To jest niewolnictwo... Czemu we wlasnym kraju dajemy z siebie robic kozly ofiarne? Zainwestuje taki Portugalczyk kase i mamy sie klaniac? To chore!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam kolegę który pracuje w biedronce i ma przechlapane bo jest rozliczany nawet z ilości kliknięć kasowanego towaru, jak za wolno kasują to po premi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Straszne, że rozmawiać nie wolno i pracować każą! No istny kołchoz!
Powinieneś teraz zbojkotować Biedronkę i poprzysiaść, że nigdy twoja stopa nie zawita.

Ps. Byłeś dziś....jasne, dosłownie przed godziną jak to pisałeś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
bylem dzis w bidronce i tam na serio musi byc mobbing. dwoje pracownikow rozkladalo towar, byli bardzo blisko siebie i rozmawiali. po czym jeden powiedzial nagle: ''dobra, ja odejde, dalej, tu sa kamery, nie mozemy rozmawiac''. ZAMUROWALO MNIE... w zyciu bym sie nie zgodzil na takie niewolnictwo. az mi sie przypomnialy obozy pracy w Korei Polnocnej. bez kitu!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
no masz rację jak się wstaje o 5 najpierw zasuwa do pracy, potem nadgodziny, a potem siłownia to jest faktycznie wyrzeczenie i szacunek się nalezy, a teraz wyobraź sobie że ci ktos jeszcze to co wypracujesz niszczy bo mu się po pracy d*py ruszyć nie chce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sama obecnie przekonałam sie na własnej skórze jak się pracuje w Biedronce,wyzyskuja pracownika jak tylko moga premi brak juz od kilku miesiecy, wieczne nie zadowolenie i mobbing,jesli chodzi o Trójmiasto a na dystryktwa szkoda słów!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry